Vabaliukas09 parašė:
Šiap norvegije galima paleist viena vaiką į mokykla jei vaikas sugeba pats nueiti tai ner kažkokia utopija ,aš sugebėjau net neabejoju jog ir mano dukra sugebės.
…
Tu nuo gimimo už vaiką viską juk sprendi. Jei dar atsižvelgiant į Ford, tai nieko keisto, kad vaikas užslopintomis emocijomis, neatlieptas į poreikius toks ramus. Įkišai į rėmus, tai ir gyvena sau savo pasaulėlyje. Žino, kad nieko negalima, niekam neįdomus. 🤷♀️ O dar ir pasirinkimo laisvė užgošta.
fleur68 parašė:
Jo, prisipažįstu ir aš tada, pas mus vieną kartą aš atnešu kavos, kitą kartą vyras, tai čia mes abu nesavarankiški šeimoje ar kaip? Vargšai mūsų vaikai, kaip jiems …
Aš po 1 sav vežiojimo išleidau savarankiškai. Na dar kažkur savaitę iki mokyklos važiuodavom, kad patikrinti ar tikrai ten išlipa. Tiek kad nors ir maršrutinis nuo namų paima ir prie mokyklos išleidžia, bet iki mokyklos dar keliose vietose ir mieste stoja. Net vairuotojai kasdien kai kiti ir tie pažiūri, kad išliptų ten kur reikia. 🤷♀️ Bet vat jeigu pagal vabalą į parduotuvę vieno neleidžiu, tai jis nesavarankiškas.
Vabaliukas09 parašė:
Jus savo vaiką esat pakrikštijusi ?
Nors ir ne manęs klausi. Bet taip, maniškis yra nekrikštytas. Net žinok ir vyrui iš karto pasakiau, kad jei nori bažnyčioje ženytis, tai vestuvių nebus. Kalk dabar mane prie beržo. 😂