As turiu realu pavyzdi , mano vaiaks klyke pameles , 10 monuciu gal ir ilgiau , nebezinojau kur dingt, kaip jau minejau skiepai buvo sukeisti vietom , nes vieno neturejo, viena mintis man sukosi galvoj, kad gal ta pati suleido du kartus , netycia .... Ar noriyte paziureti mano vaiko bambyte, ji issokusi, yra maza turbut isvarzele , vien del to ,kad jis taip klyke, buvo visiskai is neverkenciu vaiku
Gal but jei buviau skiepijusi visais skiepais , gal but jo ir nebetureciau , aciu D turejau protelio
Dabar palyginimui turiu vienu metuku su virsum neskiepyta mergyte , tai va ji temperaturos neturejusi, dabar katik prasirgo vejaraupiais , dabar taip , sunus sirgo jais pries ja, parsinese is mokyklos , jis 3 dienas gulejo su temperatura, sunkiai pernese , mazoji vaiksto , kaip niekur nera, buvo tu spuogiuku , bet nedaug , visai
Sunus siaip geras vaikas, protingas, bet man nepatinka jis toks pabales visad , jo aisku ir odele tokia , mazoji va rudaode , o jis isbales , paakiai buna tokie keistoki , kai jis pavarges , as vis suku galvele, kad cia gali buti kazkosk sasajis , su jo tais skiepais sumaisytais . Jis nera labai daug sirges, bet temperaturos yra turejes nekarta, kosejes yra ne karta , o kai pradejo eiti i paruosiamaja mokyklele , tai prasidejo sirgimai , dvi savaiteels paeina, viena gydomes
, na cia zinoma jis adaptuojasi prie visu bahteriju ir vyrusiuku, nes 27 vaiku grupeje ju nemazai
Kalba jo superine, kalba jis dviem kalbom, pradejo nuo 2 metuku , aiskaii gana kalbeti , bet va mazyte tai nuo 7-8 menesiuku kalba , supratingai , ji jau ir sakinukais dabar sneka , manau labai anksti palyginus su sunum , bet aisku dar ir sako,kad mergytes jos aplamai greiciau viska pradeda daryti .
Manoisvados , yra tokios , kad tikrai pas mus cia UK per prievarta tiesiog gruda tuos skiepus, gazdina , ir t.t nesuprantu kam, tipo jiem tavo vaikas toks svarbus ,
kazkokio lietuvio , kaip cia kazkas sake , nu nenusisnekekit, manau, kad jiems nusispjaut, jie nori pinigeliu uz tai gauti , va kame sakneles .