2014.04.27 14:58 (prieš 11 m.)
mamos, nu jus tikrai ragais dantimis uz ta savo nuomone, daugmaz rodom visiem papus viskas cia ok, visi darom ka norim nes mums tai priimtia...jei pradesim vadovautis tokiu principu tai reiaskias galima ir viesose vietose issipust snarglius ant zemes, siusklisnit, krapstyti sikna, pire kokio medzio atsistojus nusislapinti ir t.t. ir nesvarbu kad kazkap tai nepriimtina, uztai man tai priimtina
tai kaip atrodys pasaulys jei visi pradesim daryti kanorim
tie besikrapstatys nosi ar kur pakrites pasmirdes bomzas, ar kazkur vietose vietoj gadinantis oras...tai man jie rodo tik nekultura, o as visada i mamas ziuredavau kaip i protingas moteris, tuo jos ir skiriasi nuo tokiu visokiu nebrandylu ir siaip slykstyniu, as asmeniskai niekam nesakau po kokia paklode dengtis, uztenka skaros ar siaip merliuko, negi taip sunku tai padaryti, prisidengti uztenka poros sekudziu, bet ne, mes juk maitinancios mamos, visi ziurekit i musu papus
dar karta pasikarosiu, maitint vaikus nera nieko blogo, bet mes suaugusios pritingos moteris, galime juk tai padaryti baisiai nesiviesindamos, ir prisidengdamos, bent viena man pasakykit kas yra blogo prisidengt? kas norsnuo to nukencia?