gretaz parašė:
Net ne viena, o dvi aukles turiudabar galit putotis dar daugiau...
Man atrodo tuoj pati is pasiputimo sprogsi
gretaz parašė:
Net ne viena, o dvi aukles turiudabar galit putotis dar daugiau...
Man atrodo tuoj pati is pasiputimo sprogsi
tilute parašė:
cia tu labiau panikuoji,jei kas pareiskia kad nori nutraukti maitinima arba savo noru nezindo,nes matyt toliau papo nieko nemataibutu tavo valia tikriausiai vis…
Nežadu aš savo gyvenimo istorijos pasakot.Tik pasakysiu tiek, kad dėl vaiko absoliučiai viską įmanoma suderint, kai myli besąlygiškai. Bet jei tokios bjaurios mintys lenda ir dar viešai jos išreiškiamos, tai meile vaikui suabejoti ne tik galima, bet ir reikia. Būtų mano valia, tai visos nėščios moterys būtų šviečiamos, kaip elgtis ir kada elgtis, kad net nekiltų tokių klausimų. O pasakymas, kad kas kaip nori, tas taip maitina žemo lygio. Kai apie vaiko saugumą eina kalba, tai visos kaip liūtės vienareikšmiškai. Bet jau kai apie gerovę kalba eina, tai ai, kaip man patogu, taip ir darysiu. Tai ar tokioms moterims duota vaikus auginti? Kas jų galvelėse bus, jei motina nesugeba net artumo su vaiku palaikyti?
Mary.S parašė:
Nežadu aš savo gyvenimo istorijos pasakot.Tik pasakysiu tiek, kad dėl vaiko absoliučiai viską įmanoma suderint, kai myli besąlygiškai. Bet jei tokios bjaurios minty…
visos nescios moterys, kurios aisku nori, apsisviecia. knygu milijonas, google irgi visos turim. o tos kuriom per nestuma dzin poto sneka nesamones... panikuoja...ir kai kurios net kelis vaikus pagimdziusios nesuvokia elementariu dalyku. tad nemanau kad imanoma joms kazka paaiskinti
atsakant mazdaug i tema, man paciai atrodo kad iki metuku maitinti yra norma, jei mama nusprende nutraukti maitinima kai vaikui virs metu, manau ner ka smerkti
Mary.S parašė:
Nežadu aš savo gyvenimo istorijos pasakot.Tik pasakysiu tiek, kad dėl vaiko absoliučiai viską įmanoma suderint, kai myli besąlygiškai. Bet jei tokios bjaurios minty…
nu jei per papa tematai artuma,tai cia jau tavo beda
man rods tu labiau visazine jautiesi kad be zindymo daugiau nieko nematai,ale maitinancios mamos misinukais tai zmogystos ir kam tada vaikus gimdyt,nu sory jei jau del tos zindymo paranojos ir gal del per dideles pieno laktacijos smegeneles suskystejoMary.S parašė:
Tokia visažine dediesi, tačiau net negali suvokti, kad mažam vaikui būtent to ir reikia, norint išgyventi: mamos ir krūties. O paskui girdim pasakas, kad "Aš nemait…
tilute parašė:
nu jei per papa tematai artuma,tai cia jau tavo beda
Tik Intelekto trukumas su tokiu požiuriu,jei vaiko žindymas kelia jums pasišlykštėjima???nėra ka ir bekomentuot čia daugiau...stebetina,kad vaiko auginimas ir jo priežiura nekelia pasišlykštėjimo.ir jums yra svarbesniu darbu,užsiemimu ar veiklos..negu galimybe prisidet prie vaiko geroves ir jam suteikti,sveikesne pradžia.... nu superis požiuris
P.s sakoma kvailumui ribu nera,na cia ne kvailumas cia mentalitetas. Kiekvienam savo prioritetai
neisižeiskit.Bet jei moteriai,pagimdžiusiai vaika,žindymas gali būti šlykštus,tai galima sakyt?!
Karallaite parašė:
Tik Intelekto trukumas su tokiu požiuriu,jei vaiko žindymas kelia jums pasišlykštėjima???nėra ka ir bekomentuot čia daugiau...stebetina,kad vaiko auginimas ir jo pr…
tai zinoma vien del zindymo ir gimdome
Pritariu Mary.S. nuomonei,kad zindymas labai svarbus vaiko vystymuisi,bet nepritariu nuomonei,kad jei jau mama maitina misiniu,tai nemyli savo vaiko. Yra daug budu isreikst savo meile kudikiui,uztenka ir priglaust prie krutines,kad kudikis nusiramintu ir paciuciuot,ir pamiluot ir t.t.nemanau,kad delto reikia cia purvais drabstytis ir viena kitai i gerkles kabint. Vis delto abi esat mamos...titule,tas tavo pasisakymas slykstu,manau dar ne viena pakurstys mest akmeni i tavo darza...nors jei atvirai,nemanau,kadmis tikro taip galvoji,nes net nebutum bandzius maitint tada ir tu dvieju sav.manau,kad bandai save,tokiu keistu poziuri,ginti,kad toliau nemaitinai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai