Butterfly_ parašė:
Dievas, tau negalima tokiu skaityt, kad i galva neprikistum tokiu patirciu, nes po to bijosi gimdyti![]()
Kaip tik reikia skaityti, kad žinotų kaip elgtis ir ko reikalauti.
Butterfly_ parašė:
Dievas, tau negalima tokiu skaityt, kad i galva neprikistum tokiu patirciu, nes po to bijosi gimdyti![]()
Nesuprantu, kam tokios audringos emocijos ir tiek šauktukų
Kitose temose ir forumuose apie gydytojus dažniausiai telefonų numeriai perduodami asmeninėmis žinutėmis, ir pati taip gavau, kai reikėjo, bent šiek tiek diskretiškai gydytojo atžvilgiu. Jei jums to nesuprasti - peace, diskusijos toliau netęsiu.
kabinetuke parašė:
tai gi ne Anglijoj sedi, kitur gal tokiu izdivonu nedaro... o jei rimciau, tai tikriausiai Jusu teisybe, reikia zinoti, ko galiu reikalauti, ko tiketis ir pan.
zosyte-Vilnius parašė:
nesimokysi, nemokesi![]()
Pas mane malūnsparniai virš namo skraido, turbūt sexpertė atsiuntė, prisikalbėjau.

kabinetuke parašė:
Pas mane malūnsparniai virš namo skraido, turbūt sexpertė atsiuntė, prisikalbėjau.
bent graziai atrodo.
kabinetuke parašė:
Seka dabar tave
istrems i Rusija
bum-bum parašė:
Seka dabar taveistrems i Rusija
![]()
Einu krautis šmutkių jau
Butterfly_ parašė:
As tai nepeegyvenu jau man pripasakojo kad jau nieks nebaisu
kabinetuke parašė:
o gal atsiunte NATO
as situ vaizdu kasdien prisiziuriu
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai