2015.04.02 11:27 (prieš 11 m.)
monce parašė:
bet va dabar jau ir man pasirodei tikrai,kad tu keista
nelabai ka ismanai apie mp.ir nezinai,kad jis suvirskinamas per 20 min
pagaliau kazkam smegenys irgi nusvito
del ko as vis apie medi kalbu
.
emma parašė:
Yra vaikų, kurie tiesiog neišmiega visos nakties ir keliasi dėl įvairių priežasčių, ir yra tokių, kurie keliasi tiesiog pavalgyti, pasisotinę iš karto užmiega. Kuo …
Tiesa pasakius skystis labai greitai yra pasisavinamas. Cia ne kokia kose valgyti kiri irgi greitai yra pasisavinama....
Max 30 min. Ir jo neber.... Kazi ar vaikas keliasi kas 30 minuciu.
.
kabinetuke parašė:
Dukrą maitinau mišiniu, keldavosi 1 kartą per naktį, sūnų maitinau mp, keldavosi 10 kartų per naktį, trečią sūnų maitinu mišiniu, keliasi kas 3 val. Visi skirti…
sunku ir apsisprest kuom maitint....
Butterfly_ parašė:
PRITARIU!!! o prodiuseriai ir is jusu padarytu vistu vistas, jei butumet jos vietoj,, nu pagal mane Salciute dar puse velnio, va Minedas, tas tai jau tikrai :kokia…
Tai kad ta mineda apmete akmenym baznycioi
durniu ir baznycioi musa.
emma parašė:
Minedas, mano nuomone, vaikinukas su raidos sutrikimu, bet užtat kaip smagu visiems iš jo tyčiotis!
Nu apsiverk dabar....
Nera jis su raidos sutrikimu seip zmogus jis kaip zmogus, tik kad labai pasiputes ir pasikeles ir nesupranta savo tikrosios vertes... Jis puikiai suvokia kad is jo yra nebereikalo tyciojamasi.
Taip ogi puikiai suvokia.... Is ko daromi pinigai.... Bet jis isivaizduoja kad gali Gerai dainuot ir panasiai.... O siaip jis pats raso dainas kurias jeigu atliktu zmogus sugebantis dainuot butu geriau nei kokios kauno rajone mergaites ar koks kitas briedas.... esme ta kad neimanoma jo klausyti bet kad jis kvailys ir kazkuo serga nesu tikra
suzvaigdejes Baisiai ir nezino kas istikruju esas... jis kaip ir salciute isivazduoja kazkuo bet nusisneka belenkaip
Mineda dauzo gatvei.... Ir jis vistiek isivaizduoja kad jis gali dainuot o Salciute galvoja kad gali sokt