evagel parašė:
Ahatai jei draugu vaikas ismoega visa nakti valgydamas mp,tai reiskia,kad jo virskinimas blogas
![]()
bet va dabar jau ir man pasirodei tikrai,kad tu keista
nelabai ka ismanai apie mp.ir nezinai,kad jis suvirskinamas per 20 min
evagel parašė:
Ahatai jei draugu vaikas ismoega visa nakti valgydamas mp,tai reiskia,kad jo virskinimas blogas
![]()
NŽmona parašė:
![]()
![]()
![]()
Man irgi reiktu prisigert,kad tave suprasciau
bet turbut tiek net neisgerciau,kad suprasciau
monce parašė:
Koks skirtumas per kiek jis suvirskina. Esme,kad arba vaikai keliasi naktimis,arba ne
emma parašė:
Yra vaikų, kurie tiesiog neišmiega visos nakties ir keliasi dėl įvairių priežasčių, ir yra tokių, kurie keliasi tiesiog pavalgyti, pasisotinę iš karto užmiega. Kuo …
emma parašė:
Yra vaikų, kurie tiesiog neišmiega visos nakties ir keliasi dėl įvairių priežasčių, ir yra tokių, kurie keliasi tiesiog pavalgyti, pasisotinę iš karto užmiega. Kuo …
mano tai kas nakt keliasi, arba rekia, kai paleidzia sirena.o ustyla, kai randa buteliuka.o kartais buna kad tingi ieskoti, ir rekia visa gerkle, kol neuzkisi burnos buteliuku, tikraja to zodzio prasme:)arba einam kartu daryt misinuko, griztam atgal, isgeria ir uzmiega.
emma parašė:
As turejau galvoj tai,kad vieniems yra poreikis nakti valgyt,o kitiems ne.
monce parašė:
va dabar prasides,kad mp dar pagal riebuma buna,ir miegas nuo to priklauso![]()
![]()
"Motinos pieno riebumas paros bėgyje kinta. Ryte riebesnis ir sotesnis, o vakare liesesnis". Tai viena s priezasciu del ko vaikas nakti gali keltis... jei pienas vakare liesesnis tai vaikas ir maziau pasisoti ir del to gali kelti nakti arba pavalgyti arba tiesiog atsigerti.. O misinio riebumas/sotumas ar tu ji vakare ar tu ji ryte darysi jis bus vienodas.
emma parašė:
O man tos mergaitės gaila. Augo viena, nelabai kas patarė ir tinkama linkme nukreipė, kabinosi nagais ir dantimis taip, kaip jai atrodė tinkama. Ir vistiek šaunuolė…
PRITARIU!!! o prodiuseriai ir is jusu padarytu vistu vistas, jei butumet jos vietoj,, nu pagal mane Salciute dar puse velnio, va Minedas, tas tai jau tikrai
Juditel3 parašė:
Man pries pat gimdyma tonus raso ir staiga nustoja girdetis viskas. Ta sesute prisoka kazkas negerai, tai migt migt pilva, vaiko nernet nepajutau nei as, kaip p…
Nu ir kas ten per pilvas didumo pas tave buvo ?
emma parašė:
Žinai, man turbūt reikėtų labai prisigerti, kad tave suprasčiau.
kazkada ir as ta pati buvau pagalvojusi, nu kad nifiga as jos nesuprantu, turbut prie meno zmogus,, kai des tai des...
jei reiktu buti blaiviai, o man netoli komos, va tada butu pats tas.. pokalbis vystytusi..
bet visi su savais pribombasais, ka padarysi.
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai