Anulka parašė:
Nu zinokit kaip nekenkia? Jai paciai tai kenkia. Gali ir kokia liga pasigaut ir bala zino kas gali nutikti... O dar sake man va tu pagimdisi ir tu davai su manim ta…
O del ko jums turetu buti geda uz ja?
Anulka parašė:
Nu zinokit kaip nekenkia? Jai paciai tai kenkia. Gali ir kokia liga pasigaut ir bala zino kas gali nutikti... O dar sake man va tu pagimdisi ir tu davai su manim ta…
Rafinuota_bohema parašė:
Nuo temos visai nukrypot! Evagel, o Jus tai visose temose populiari![]()
Aha
nes nuomone kitokia
Dievas parašė:
As tai nekenciu prisikabina daryk ta ir anaeikit jus chebra kaku laisva erdve !
Tas tiesa. Man irgi visi sake "oj miegok dabar, dziaukis, nes paskui negalesi" bla bla bla 7 men ponios ir ponai ir man giliai dzin dabar miegojau as pernai ar naktinejau
Juditel3 parašė:
Tas tiesa. Man irgi visi sake "oj miegok dabar, dziaukis, nes paskui negalesi" bla bla bla 7 men ponios ir ponai ir man giliai dzin dabar miegojau as pernai ar nakt…
Gal vaikas ramus bus ir miegos sau i valias
Juditel3 parašė:
Tas tiesa. Man irgi visi sake "oj miegok dabar, dziaukis, nes paskui negalesi" bla bla bla 7 men ponios ir ponai ir man giliai dzin dabar miegojau as pernai ar nakt…
Nu tai va skolon neprimiegosi
as ir taip per nakti nescia ar ne i wc kulniuoju po miliarda kartu tai
gal kaip nors o ir miegot einu 4 tai kazkaip su vaiku isgyvensim
Juditel3 parašė:
As tai vis prisimenu tas naktis be nubudimu, ilgus rytus lovytej... Savotiska nostalgija...
evagel parašė:
Zinot kai drauge atrodo buna brangi kaip sese? Tokia ir man ji buvo. Nors labai iskaudino ir sudauze draugyste i sipulius.... Vistiek kazkaip ant duses negera, kad taip elgesi ir taip pasielge...
Rafinuota_bohema parašė:
As tai vis prisimenu tas naktis be nubudimu, ilgus rytus lovytej... Savotiska nostalgija...
As jei 21 val su sunum eiciau miegot,tai iki 9 ryto drasiai galeciau miegot
bet retai kada iseina nueit miegot 21 val
Rafinuota_bohema parašė:
As tai galvoju vaikas pas mane naktinis bus
dabar pilve naktym duodas... Bet cia ne rodyklis kogera.
Rafinuota_bohema parašė:
As irgi prisimenu kai miegodavau iki pietu bet dabar man nuo to ne lengviau
kelias kleckas nakti atsigert vis, o ryte 8val jau zvalus tai tik viliuos kad pamiegosiu kai uzaugs
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai