Dievas parašė:
Zinok organizmas pas mane stiprus daug iskentejas tai labai dziugu kad pasiseke Su nestumu dabar blyn noretusi kad nebutu taip afigienai viskas stipru ir koks langu…
gal tada pyla pades
Dievas parašė:
Zinok organizmas pas mane stiprus daug iskentejas tai labai dziugu kad pasiseke Su nestumu dabar blyn noretusi kad nebutu taip afigienai viskas stipru ir koks langu…
gal tada pyla pades
Dievas parašė:
Nusimazgojau galva Pasilenkuszodziu viskas perfekt siandien svari.... Grazi galiu varyt gimdyt
![]()
![]()
ne ten mazgojai, i galva nieks neziures gimdant
Butterfly_ parašė:
ne ten mazgojai, i galva nieks neziures gimdant![]()
![]()
![]()
Ismazgota viskas
tik sunku mazgot galva vonioi.... Tokiam parsiukui.
Dievas parašė:
o pyla tai del ko? kad ne jo pusej, ar kad is kampo istraukei jau?
Dievas parašė:
Ismazgota viskastik sunku mazgot galva vonioi.... Tokiam parsiukui.
prisimenu, tikrai sunku praustis budavo...
Juditel3 parašė:
gal tada pyla pades![]()
pas mane ir panasiai kaip pas tave
kazkur nuo 3 nestumo men i ligonine paguleti kas menesi isvaziuodavau, taip 3 men is eiles, tai visa vasara ligonine - biuletenis (nuo birzelio pabaigos iki rugsejo pradzios bendrai sudejus dirbau 2 sav ir 2 dienas), paskui atostogu isejau ir i dekretines po ju, tai jau ramiai isbuvau, o kai gimdyt tai niekaip, isveze apsiasarojusia operuot.
Katiara parašė:
pas mane ir panasiai kaip pas tavekazkur nuo 3 nestumo men i ligonine paguleti kas menesi isvaziuodavau, taip 3 men is eiles, tai visa vasara ligonine - biulete…
tikrai panasiai
as pastojau lapkricio vidury, gruodzio vidury i ligonine su skausmais, po keliu dienu suzinau kad laukiuos, savaite praeina vel i ligonine - operacija - truko cista. Naujakas kad tik is lovos islipus iki lango nueit paziuret feerverku su vyru dviese
vasaris - i ligonine, balandis i ligonine. visas praktiskai nestumas ant biuletenio. pas gydytoja kas savaite vazinejau, i tarpus pas gine ir akusere. Klinikoj jau vardu visi zinojo
isnaudojau visa biuleteni keik per metus galima, ejau ant kilimelio su boba is sodros. su gydytoja irodem kad tikrai sunku man, leido test biuleteni iki dekreto, bet neleido iseit i dekreta anksciau. pries termina pora sav emiau kankintis su spaudimu nezmonisku iki 170/120, laksciau i ligonine, sakiau gal gimdysiu - ne. termino diena atvaziavau, sakau gal jau - ne. po poros dienu atvarau vel sus spaudimu - sako gal guldom, paziuresim. savaite pernesiota - gimdom - ne, cp - taip.
Juditel3 parašė:
tikrai panasiaias pastojau lapkricio vidury, gruodzio vidury i ligonine su skausmais, po keliu dienu suzinau kad laukiuos, savaite praeina vel i ligonine - oper…
Va cia tai jo.... Nuotykiai o as kas menesi pas daktara profilaktiskai pestute...
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai