NŽmona parašė:
Gal tamsta gimdys![]()
![]()
Aleik svajonese gyliose
NŽmona parašė:
Gal tamsta gimdys![]()
![]()
Aleik svajonese gyliose
Dievas parašė:
Aleik svajonese gyliose![]()
Ar tu išsilukštensi kada nors?
Mary.S parašė:
Ar tu išsilukštensi kada nors?![]()
Taigi islukstenkit kad gudros Ainu kaip tankas po namus
lovytes persikelineju savo dvigule lova pastumdziaau, komoda sudejau, langus numazgojau ir sampes geriau ir karstoi vonioi gulejau Lelia tik spardo... Ir ramu
nueinu prie veidrodzio pabliaunu kokia as baisi ir kokia nescia tai Norisi sulysti i zeme !!!!
Dievas parašė:
Taigi islukstenkit kad gudros Ainu kaip tankas po namuslovytes persikelineju savo dvigule lova pastumdziaau, komoda sudejau, langus numazgojau ir sampes geriau …
taigis nesistenk taip baisiai, diena paskirta jau kada smaukst paukst darys
gali sau guleti koja ant kojos uzkelus
Katiara parašė:
taigis nesistenk taip baisiai, diena paskirta jau kada smaukst paukst darysgali sau guleti koja ant kojos uzkelus
![]()
Sunkuuu nesiot pilva
ir kozna savaite eit pas daktarus
Dievas parašė:
Taigi islukstenkit kad gudros Ainu kaip tankas po namuslovytes persikelineju savo dvigule lova pastumdziaau, komoda sudejau, langus numazgojau ir sampes geriau …
eik uzuolaidas visuose namuose perkabinek, pades,,
Butterfly_ parašė:
eik uzuolaidas visuose namuose perkabinek, pades,,![]()
langus jau numazgojau !!! Nieko.
O uzuolaidom karnizu reikia neseniai atsikraustem...
desim Roletus...
Be to as 182 nera kas tuos langus mazgot
Dievas parašė:
Sunkuuu nesiot pilvair kozna savaite eit pas daktarus
geriau nesiok iki paskirtos dienos, nei, kad paskui ekstra cp darys
o tai ir paciai gimdyt lieps
Katiara parašė:
geriau nesiok iki paskirtos dienos, nei, kad paskui ekstra cp daryso tai ir paciai gimdyt lieps
![]()
daris ekstra tai daris man rodos Simfizita dar turiu blyn kad sopa Vidurini kaula tai kad ne tas zodis.... Jau tikrai per daug skauda.... Kad Nesiot ir kentet nes kiekviena dien vis skaudziau.... Zodziu ketvirtadieni paziures kas cia do problema
Dievas parašė:
langus jau numazgojau !!! Nieko.
ogogo,, krepsini lankyt, o ne vaikus gimdyt..
Dievas parašė:
daris ekstra tai daris man rodos Simfizita dar turiu blyn kad sopa Vidurini kaula tai kad ne tas zodis.... Jau tikrai per daug skauda.... Kad Nesiot ir kentet …
as nesuprantu kaip tokia rami islieki, man neskaudedavo sitaip, bet vos koks skausmelis tai ir bijodavau, kad ale kazkas vaikui negerai gali but, o cia nuolatos, tai nezinau, is gines kabineto maz neiseiciau
Man kiekvienas skausmelis keldavo baime, nors realiai gal taip ir turejo buti,,
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai