B3auty parašė:
Aš galvojau, kad gal sukurt, bet skilties nėra 2027 metų. Adminams parašiau, kad skiltį sukurtų.
Ai ,labai gerai 🥰 uždaroj vistiek bus smagiau viskuo dalintis nes čia realiai kas nori tas gali uzeiti
B3auty parašė:
Aš galvojau, kad gal sukurt, bet skilties nėra 2027 metų. Adminams parašiau, kad skiltį sukurtų.
Ai ,labai gerai 🥰 uždaroj vistiek bus smagiau viskuo dalintis nes čia realiai kas nori tas gali uzeiti
Blackblackmagic parašė:
Sukūriau, tik įkėliau į 2026 metų skiltį. Manau po to adminai visvien perkels 😊
B3auty parašė:
Sukūriau, tik įkėliau į 2026 metų skiltį. Manau po to adminai visvien perkels 😊
Ačiū 😍😍
AgneseBass parašė:
Kiek čia būsimų "daugiavaikių" žiūriu 😄
Ar nebaisu toms, kurių bus mažas skirtumas tarp vaikų?
Labai baisu 😀😀 net nežinau, labai tikiuosi neišprotėti😀😀
Saulė1995 parašė:
Labai baisu 😀😀 net nežinau, labai tikiuosi neišprotėti😀😀
Na bus įdomu už metų padiskutuot, bet galimai nebus laiko 🤣😭
Aš dar galvoju kaip mes visi tilpsim savo būste, nėra per didžiausias 🤣 ar nebus trinties..
pampam10 parašė:
Nuuuuuuu, labai labai dar taip neuztikrintai, bet jungiuos ir as. Liepos 3 ikele 5 dienu embriona, si sestadieni rode hcg 130 (8-ta diena po ikelimo), antradieni ei…
Sveikinimai! Aš irgi po pagalbinio, tik ne IVF o IUI 💛 O terminas tik viena diena skiriasi - kovo 22.
pampam10 parašė:
Nuuuuuuu, labai labai dar taip neuztikrintai, bet jungiuos ir as. Liepos 3 ikele 5 dienu embriona, si sestadieni rode hcg 130 (8-ta diena po ikelimo), antradieni ei…
Man irgi rodo kovo 21😊
Vivine parašė:
Sveikinimai! Aš irgi po pagalbinio, tik ne IVF o IUI 💛 O terminas tik viena diena skiriasi - kovo 22.
Sveikinimai ir jums! Mano pacios gimtadienis kovo 24, tai bus idomu, jei viskas gerai eisis toliau, koks tas mano sekantis gimtadienis bus
bet dabar dar jausmas jog taip viskas trapu.. ir man kazkaip net nelabai tikis
AgneseBass parašė:
Na bus įdomu už metų padiskutuot, bet galimai nebus laiko 🤣😭
Aš dar galvoju kaip mes visi tilpsim savo būste, nėra per didžiausias 🤣 ar nebus t…
Nu jo😄 mano vyresnelis sakė daugiau jokių vaikų🤣 nežinau kaip reiks pranešti🙂 mes į naujus namus kelsimės su daug vietos, buvom penkiese 2 kambarių bute, tai visai žinokit pripratę buvom ir gerai buvo😀😀 net gaila butą palikti ir eit į namą.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai