bum-bum parašė:
kietas tetis![]()
nu cia panasiai kaip senelis mano. mociutei jau ant nosies gimdyt, bet isvaziavo s…
geruliai
nu pakart tokius maza
mano mama kai sese laukes, buvo gal 7 menuo, bijau sumeluot. irgi sienai buvo, vaziavo su visais kraut tvarkyt visko. o sunku, sako pilva skauda, jauciu gimda usitraukineja, nugara skauda nezmoniskai. sako nu nepajegiu. galiausiai buvo uosviene apsaukta kaip tingine ir kadangi nespejo nuslubuot iki masinos gryzt namo, tai ja paliko ten laukuos ir ji 10 km pareejo peskom namo, galvojo kad ir numirs ten.
kai buvau mazyte, as buvau tokia super vaikas. metu laiko jau vaiksciojau pati ir snekejau ne siaip zmodziais o jau beveik sakiniais ir piest mokejau. paliko mane pas mociute , nes vaziavo i kazkoki baliu. ti kisvaziavo is kiemo ir prisimine kad kazka pamirso, reik gryzt. ieina i namus o as nukritus nuo betoniniu laiptu sedziu viena ir verkiu, su praskelta galva. jei nebutu pamirse kazko ir gryze tai butu niekas net nepasigede kad pusantru metu vaiko ner...
plati gimine, tecio mama, mociute mano visus anukus vaisindavo bananais ir apelsinais, nei as nei dar du mano pusbroliai negaudavom nieko. visi zaisdavo o as budavau nuvyta kur i sona. Mama karta rado mane per lietu su plonais drabuziais stovincia lauke prie ukinio pastato, kai visi kambary sedejo siltai.
manes kartais klausia, kodel nenuvaziuoju mociutes aplankyt... ar kodel su teciu nenoriu bendraut... nu tikrai idomu, kodel

pradėjom nuo idealių vyrų, jau pradėjau galvot , kaip gražu ir t.t.