2012.03.05 13:50 (prieš 14 m.)
Man tik juokinga darosi tų ale ''eksperčių'' nuomonė
Jei maitini vaiką iki trejų penkių metų,tai jau labai jaučiatės didelės žindymo specės ?? Jūs stovit su žvake ir matot/žinot kiek ta mama įdėjo pastangų norėdama maitint savo vaiką ?
Aš pati jei būčiau sėkmingai maitinusi irgi neilgiau nei šešis-aštuonis mėn,nu ir ką ?? Nemaitina blogai,maitina trumpai-vėl blogai,maitina iki pusmečio-dar didesnis šaršalas
Man pvz irgi negražu kai vaikui kojos žeme velkas sėdint pas mamą ant kelių,o jis papą traukia,nu ir ką? Bet neinu ir neiškinu,vaje vaje kai strašnai atrodot
Ir tik jau neiškinkit,kad naktim lb lengva tą papą įkišt,duok D ,kad lengvus vaikus auginat,aš žinau ką reiškia kai naktį atsikeli jau nebežinai kelintą kart,ir eini buteliuko su mp ieškot ne į šaldytuvą ,o į vonią. Tas pats ir su papu,vistiek mamai reik pabūdraut kol vaiaks pavalgo,nėra taip,kad įgrūdai į burną ir miegi išsižiojusi.
Jau tikrai kai kurių nuomonė,atsiprašant žinot per kur lenda
Maitinat savo vaikus ,nu ir džiaukitės,didžiuokitės,aukštinkit save,o čia ateina moteris pasiklaust,ir gauna kaip su škurliu per marmūzę.
Norit maitint -į sveikatą,kad ir iki mokyklos,bet turėkit biški pagarbos ir kitoms mamoms,juolab ,kad išmaitino iki aštuonių mėn-tai jau nemažai,šiais laikais kai trūksta info (pagal žindymo ekspertes) apie maitinimą.