Kam tiek piktumo ir susierzinimo, tik parasiau savo situacija..
Rutele, as nesakiau kad angliskai nelabai gerai kalbu, as sakiau kad puikiai nekalbu, o juolabiau medicininiais terminais, kitas dalykas mano gimdyme nuo pradziu iki galo dalyvavo vyras, o jo anglu kalba puiki. beda dar ir tame kad tos pacios midwifes kalba tokia baisia anglu kalba, kad net ir puikiai kalbanciam sunku jas suprasti.
niekas nesitikejo, kad sokines aplink kaip kad privacioje, bet bent savo darba atlikti galejo, nes susilauke ne kokiu komentaru savo atzvilgiu nuo ja pakeitusios midwifes.. o reikalauti visada gali, kad gydytojas butu pakeistas..na o jei kam tinka kai ant jo baubia kazkas, tai gali likti su tuo ka jam paskyre.. mano susidurimai su medicina cia visi ne kokie..nors visur visokiu gydytoju pasitaiko..
zosiukai, ne apie siuvanti gydytoja kalbejau, o apie ta kuris gimdyma priimineja..ir ne mano zodziai, kad baltosios gimdyma priimineti turetu baltoji ;)
kas liecia rasizma, tai as turiu savo nuomone
tik noriu pasakyti, kad nesu pries tamsiaodzius ir pati pazistu keleta kurie galetu buti pavyzdziu daugeliui, bet deja teko susidurti ir su tokiais apie kuriuos nieko gero pasakyti negalima...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Su vyru planuojame po mano mokslu vaziuoti i Anglija dirbti ir gyventi (Anglija jam jau ne nauja salis), taip pat ten ir pradeti planuoti vaikelius.
Norejau, Jusu mamyciu, kurios lauketes ir gimdete Anglijoje, suzinoti atsiliepimus apie Anglijos medikus, akuseres ir pan. Kaip Jums sekesi?