Lotavil parašė:
ne. nieko nedarėm.
Ech kad mums taip butu! Laukiu vizito pas gydytoja. Kai kur ant kuno tai dar Kai ant veido tada baisiau
Lotavil parašė:
ne. nieko nedarėm.
Ech kad mums taip butu! Laukiu vizito pas gydytoja. Kai kur ant kuno tai dar Kai ant veido tada baisiau
As11111 parašė:
Nzn nesinori man kad vaikas butu su ta deme iki 5 metu!!! Man neramu kad gi dides tai laukiam vizito pas gydytoja. Jei butu kur ant kojos rankos dar dar o db. Na ju…
Man irgi buvo lb didelis noras ja naikinti, bet apsilankius santariskese pas vaiku chirurgijos vadova, supratau, kad mes problemos neturime lyginant su kitais vaikais. Kadangi pats chirurgas patare jog bus maziau zalos nei naikinant lazeriu, tad nusprendem palaukti, o ji is tiesu nyksta, balksta. Vaikams tokio amziaus tikrai nesvarbu tokie dariniai, cia daugiau tevams estetinis vaizdas. Tad pamilom vaika su tuo tasku ir matom, kad nyksta, aisku reikes vel vykti i apziura, bet procesas vyksta. Jei jau neisnyktu per tiek laiko tada tikrai imtumemes lazerio.
suprantu kaip jums db tai atrodo baisu ir negrazu. Man pradzioje irgi buvo baisiai liudna, kad tokioj vietoj vaikuciui hemangioma, ir nei kodel jibatsirado neaisku... Manau vizitas pas chirurga viska nulems
As11111 parašė:
Kaip galvojojate ji dar dydes? Buvome pas gudytojus niekas nesalina sako praniks bet man nepanasu kad cia kas praniks
Pranyks zinoma iki metu dvieju. Jei nervuoja zmoniu zvilgsniai galite klijuoti pleistra. O del augimo visko gali buti kad dar paaugs. Musu augo staigiai ant galvytes bet mes darem lazeri ir sustabdem augima , pokolkas 3 menesiai nebeauga, bet dar ir nemazeja.
As11111 parašė:
Kaip galvojojate ji dar dydes? Buvome pas gudytojus niekas nesalina sako praniks bet man nepanasu kad cia kas praniks
Kiek jums laiko? Mums realiai atsirado 1 men ir letai didejo iki 1 kv cm iki kokiu 9 men. O db letai bet blanksta, pas mus irgi tokia ryski buvo. Oi neklijuokite nieko ant jos! Ten jautri vieta.
viltesim parašė:
Kiek jums laiko? Mums realiai atsirado 1 men ir letai didejo iki 1 kv cm iki kokiu 9 men. O db letai bet blanksta, pas mus irgi tokia ryski buvo. Oi neklijuokite ni…
Na mums 5 sav atsirado kai buvo 10 dienu. Sake 1 cm db, tai vat sake nieko nedarys nes nei ant akies nei ant lupos bet as vis vien pas chirurga prisiprasiau. Labai bijau kad dides
egle.stankevicien parašė:
Pranyks zinoma iki metu dvieju. Jei nervuoja zmoniu zvilgsniai galite klijuoti pleistra. O del augimo visko gali buti kad dar paaugs. Musu augo staigiai ant galvyte…
Lt daretes lazeri?
As11111 parašė:
Lt daretes lazeri?
Taip lietuvoi daremes. Nes ji augo. Be narkozes dare tik patepe kad uzaltu .
egle.stankevicien parašė:
Taip lietuvoi daremes. Nes ji augo. Be narkozes dare tik patepe kad uzaltu .
Teks ir mums nes kiek matau U.K. Nieko nedaro
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai