Bandele parašė:
Nu butu smagu visoms viena menesi pastot, eitume pilvuku augint kartu![]()
Aha, fainai butu
Bandele parašė:
Nu butu smagu visoms viena menesi pastot, eitume pilvuku augint kartu![]()
Aha, fainai butu
Gaja parašė:
pukotuke, kaip tavo testai? Nes mūsų trijų ciklai kazkaip panasiai eina, tai ir tau jau turėtų ryškėti, jei pagavot![]()
Tusti visi, laukiu ramiai mm
Pukotuke parašė:
Tusti visi, laukiu ramiai mm![]()
Ok, tai startuosim kova su tiksliais ov paskaičiavimais
Gaja parašė:
Ok, tai startuosim kova su tiksliais ov paskaičiavimais![]()
🥳🥳🥳👍
Mamyciuke6 parašė:
Hm, su pietiniu slapimu ir darei? visai visai balta?
Taip, jau jei butu tai rodytu tikrai. Nes emiau jau 6 dienas anksciau kur tipo rodo. Ir su kitais nestumais belekoks testas su dieniniu slapimu jau rodydavo.
Gaja parašė:
Aha, fainai butu![]()
As tai dar galvoju gal bkt matuot
nors nakti buna keliuos maziuka uzklot, nusispardo ir susirietes miega, nes gi pyzamos kelnes nusimauna naktyje
Bandele parašė:<
As tai dar galvoju gal bkt matuot![]()
nors nakti buna keliuos maziuka uzklot, nusispardo ir susirietes miega, nes gi pyzamos kelnes nusimauna naktyje![]()
As tai irgi keliuosi naktimis, tai manau, kad nebus tikslu matuoti
Gaja parašė:
As tai irgi keliuosi naktimis, tai manau, kad nebus tikslu matuoti![]()
As keliuos daug kartu, nes dar maitinu savo maziausia( jei tai galima vadint kelimusi, nes realiai tai toj pacioj lovoj miegam), bet BT matuoju, man patinka, kad zinau kada Ov buvo, kazkaip man visai parodo normaliai, nes matyt jei istisai toks rezimas, tai gan tiksli ta bt, jei butu tik kelis kart per sav atsikelimas, tai gal tada issimustu.
Mamyciuke6 parašė:
As keliuos daug kartu, nes dar maitinu savo maziausia( jei tai galima vadint kelimusi, nes realiai tai toj pacioj lovoj miegam), bet BT matuoju, man patinka, kad zi…
O tai kaip pakyla? Pries ov ar per pačia ov?
Gaja parašė:
O tai kaip pakyla? Pries ov ar per pačia ov?
Kita diena po.
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai