Sunshine 28 parašė:
Nesitariau su niekuo ir buvau labai nusistacius pries tokius dalykus. Bet daugiau rizikuot taip nenoreciau.
Nusistačiusi prieš ką? Prieš įstatymų pažeidimą? Na taip, tas suprantama
Sunshine 28 parašė:
Nesitariau su niekuo ir buvau labai nusistacius pries tokius dalykus. Bet daugiau rizikuot taip nenoreciau.
Nusistačiusi prieš ką? Prieš įstatymų pažeidimą? Na taip, tas suprantama
Mamantė26 parašė:
Nusistačiusi prieš ką? Prieš įstatymų pažeidimą? Na taip, tas suprantama![]()
Na taip. Kazkaip Pasiskaiciau daug geru atsiliepimu apie visus,uz mane gi nepagimdys nei viena akusere ar tu tarsies su ja ar ne. O ju darbas priziureti padeti. Bet mano situacija buvo tokia kad niekada gyvenime daugiau taip stipriai nerizikuociau papult pas bet ka.
Sunshine 28 parašė:
Na taip. Kazkaip Pasiskaiciau daug geru atsiliepimu apie visus,uz mane gi nepagimdys nei viena akusere ar tu tarsies su ja ar ne. O ju darbas priziureti padeti. Bet…
tai tam yra ligonių kasos, kurioms galit ir mokėti, o ne viešai klausti kaip daryti nusikaltimą...
Mamantė26 parašė:
tai tam yra ligonių kasos, kurioms galit ir mokėti, o ne viešai klausti kaip daryti nusikaltimą...
Apie ligoniu kasas ir turejau omeny.ir as neklausiau siaip o pasidalinau patirtim kad nenoreciau gimdyt daugiau pas bet ka.
Mamantė26 parašė:
Nu tik nereikia jau čia, jei neturit ką patarti apeikit, čia klaipėdiečių mamų forumas, kur galima pasitarti visais klausimais. Ligonių kasos "iš savo patirties" nepatars, laukiu mamų atsiliepimų konkrečiai ir būsiu dėkinga už patirties pasidalijimą ir rekomendacijas
Nu bet visur žiūriu tokių šaunuolių "teisuolių" atsiranda
Taskelis. parašė:
Nu tik nereikia jau čia, jei neturit ką patarti apeikit, čia klaipėdiečių mamų forumas, kur galima pasitarti visais klausimais. Ligonių kasos "iš savo patirties" ne…
tokių teisuolių, kas yra prieš kyšius? taip, esu visom keturiom prieš juos ir tuo didžiuojuosi.
Sunshine 28 parašė:
Apie ligoniu kasas ir turejau omeny.ir as neklausiau siaip o pasidalinau patirtim kad nenoreciau gimdyt daugiau pas bet ka.
jei kalbama apie tarimąsi per ligonių kasas, tada tikrai atsiprašau, kad palaikiau jus kyšininke, bet čia jų daug daugiau, nei tokių, kurios oficialiai darytų viską ir siektų išgyvendinti sovietinius gydytojus, kurie tik su kyšiu kišenėje atlieka savo darbą gerai.
yra akušerė, pas kurią niekam nepatarčiau papulti, Meilutė vardu, nežinau ar bedirba KLP GN, bet labai grubi ir nemaloni moteris (patirti pačiai teko).
Mamantė26 parašė:
tokių teisuolių, kas yra prieš kyšius? taip, esu visom keturiom prieš juos ir tuo didžiuojuosi.
Labai jums pritariu, kol bus duodanciu kysius tol bus imanciu ir nebustvarkos. Man asmeniskai keista kad ir tarp jaunu zmoniu gajus sis sovietinis nusikalstamas palikimas
Mamantė26 parašė:
Savo akuseres tiesa pasakius net neprisimenu.. bet kazkaip manau kad ta pati gali but. Maniau kad tu sovietiniu kysininku jau nebera, deje... dar neteko taip stipriai kysio laukiancio zmogaus matyti.. is principo niekam nedavem ir nesiruosem duoti... bet turejau tokia patirti, kad sekanciu gimdymu tik per ligoniu kasas noreciau..
Vega_ parašė:
Labai jums pritariu, kol bus duodanciu kysius tol bus imanciu ir nebustvarkos. Man asmeniskai keista kad ir tarp jaunu zmoniu gajus sis sovietinis nusikalstamas pal…
Bet blyn jos milijonierez turi but dauguma moteru dyoda..o ka jos ir laukia
sigul parašė:
Bet blyn jos milijonierez turi but dauguma moteru dyoda..o ka jos ir laukia![]()
Mano atveju akusere tiesiogine to zodzio prasme sedejo ir lauke. Prie stalo kuo ramiausiai.
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai