Ramioji6 parašė:
Taip,kitoje gatvės pusėje. Nelabai turiu galimybės vaikščiot po užsiėmimus,nes dukrytes neturiu kam palikti ir jau sunku vaikščioti
.
Čia tik tarp kitko pasakiau, nes netoliese vyksta
Ramioji6 parašė:
Taip,kitoje gatvės pusėje. Nelabai turiu galimybės vaikščiot po užsiėmimus,nes dukrytes neturiu kam palikti ir jau sunku vaikščioti
.
Čia tik tarp kitko pasakiau, nes netoliese vyksta
Oyro parašė:
Sveikos! Mes is Alksnynes g., liepos men turesime pirmagimiMielai pabendrauciau su salia gyvenanciom mamytem, butu labai smagu tureti ,,vezimo" draugu
![]()
Mes dažnai einame su mažąja tie simonaitytės pasivaikscioti
Lotte parašė:
Gal kas ėjote su kūdikiu į pasiplaukiojimą vonelėj ar baseine? Kur ėjot, kokie atsiliepimai?
Ėjome į trečia poliklinika,vonelė yra iki tam tikro amžiaus (dabar nebeatsimenu tikskaus amžiaus), o kai vaikelis paauga tada eina kartu su mama treniruotis į baseina. Mūsų dukrytei buvo apie 5mėn gal,kada pradėjome lankyti,sakė,kad per vėlai atėjome
. Aš nežinau,bet mums asmeniškai didelio įspūdžio nepaliko,dukrytei irgi nebuvo kažkas įspūdingo,jokio skirtumo nepajutome.
Lotte parašė:
Gal kas ėjote su kūdikiu į pasiplaukiojimą vonelėj ar baseine? Kur ėjot, kokie atsiliepimai?
Ėjom nuo 10sav į voneles, paskui į baseiną. Lankome šeimos gerovės centre užsiėmimus. Labai patinka vaikui, ne tik pratimus darome, taip pat dainuojame ir po pamokėlės yra puiki galimybė vaikučiams pažaisti ir pabendrauti su kitais vaikučiais.
Žinau, kad mano vaikas ir netyčia įkritęs į vandenį nepasimestų, nes moka nardyti, žino kaip išlipti iš baseino per kraštą, stengiasi pats plaukti. Neapleidžiant baseino vaikai nuo 2.5metų jau vieni baseine būna, be tėvelių
Dovilegau parašė:
Ėjom nuo 10sav į voneles, paskui į baseiną. Lankome šeimos gerovės centre užsiėmimus. Labai patinka vaikui, ne tik pratimus darome, taip pat dainuojame ir po pamokė…
O tam gerovės centre yra gal daugiau kitų veiklų? Kur čia randasi,tas centras?
Ramioji6 parašė:
O tam gerovės centre yra gal daugiau kitų veiklų? Kur čia randasi,tas centras?
www.seimosgerovescentras.lt/
Galite pasižvalgyti
Buvom dar baseine mes Uosto poliklinikoj, ten pigiau. Bet man daug smagiau ŠGC
Dovilegau parašė:
Ėjom nuo 10sav į voneles, paskui į baseiną. Lankome šeimos gerovės centre užsiėmimus. Labai patinka vaikui, ne tik pratimus darome, taip pat dainuojame ir po pamokė…
O jus dar lankote? Nes turite tuoj gimdyti🙂 nes as ir lankausi su savo berniuku baseine
Shawty parašė:
O jus dar lankote? Nes turite tuoj gimdyti🙂 nes as ir lankausi su savo berniuku baseine
Aną savaitę už mane buvo, mano mama. Bet iki 38+5 ėjau pati
na dabar tik kuris laikas negalėsiu eiti
bet lankysime būtinai toliau.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai