gretajuocaite1996 parašė:
Sveikos as ir kaip naujoke mano mm buvo vasario7baigesi vasario12 davar tureji buti kovo 7bet nepasirodo gal galiu buti nesce bet pizymiu nera o testuko be antradie…
Galit,galit,jei tik seksiukas buvo,tai visada galit...
Sveikos as ir kaip naujoke mano mm buvo vasario7baigesi vasario12 davar tureji buti kovo 7bet nepasirodo gal galiu buti nesce bet pizymiu nera o testuko be antradie…
Galit,galit,jei tik seksiukas buvo,tai visada galit...
Rasyt tik ismokit, nes baisu skaityt.
Turint du vaikus, klausimas isties skamba keistokai. Bet ,,Dingusios menstruacijos – bene patikimiausias požymis, kad jūs laukiatės. Aišku, taip gali nutikti ir dėl kitų priežasčių – ligų, hormoninių pokyčių ar didelio streso”.
Atsakymas: taip, Jus galite buti nescia.
Ar yra skirtumas kiek metu ir kiek vaiku parasiau klausima o ne kad analizuotumet mano gyvenima klaidu padariau nes greit rasiau ,kad pas mane du vaikai ir nedauk metu nereiske kad as nieko nebaigusi bet svetimam zmogui i svetaine baigimo nedesiu 🙂😏kas atsakete ačiu o kas ieskote prie ko prisikabinti apeikite irasa ir visiems bus ramiau🤗😉
As nesuprantu pacio klausimo esmes. Na juk suauge zmones esam. Turbut visos supranta,kad jei esi vaisinga ir turi lytinius santykius,tai yra pastojimo galimybe. Is pirmo komentaro neaisku nieko. Tai ka rimtai galima atsakyt? Tik paspeliot,daugiau nieko. Net jei konkreciai parasytu,kada buvo vaisingos dienos,ar per jas turejo lytiniu santykiu,saugojosi,nesisaugojo ir tai mes tik paspeliot galetume,kas butu tik siaip sapaliones 50/50.
Blem geletu buti tokia skambuciu linija,kur papasakoji visus savo turimus ir neturimus simptomus,o ten visada atsakytu “tu laukiesi”😄
Nesupykit,damos,bet joks internetinis puslapis geriau nenustatys nestumo negu nt🙂o cia skaiciuoti tikimybiu teorijas, tai kova su vejo malunais🙂
parašė:
Ar yra skirtumas kiek metu ir kiek vaiku parasiau klausima o ne kad analizuotumet mano gyvenima klaidu padariau nes greit rasiau ,kad pas mane du vaikai ir nedauk m…
Parasykit kai pasidarysi testą ar galima sveikinti ☺️
Sveikos :)esu cia naujoke
Gal kam yra taip buve?paciai atrodo kad laukios..nors testai neigemi menesinemis sergu...pas daktare paskutinta syki buvau vasario 5 diena jokio nestumo nemato...bet pilvas tikrai labai isputes ir didelis kaip kokem 8 menesi ir krutine kakzoke keista...paskauda ir nugara ..(ps vidaus organus tyriausi viskas ok)bet kodel manes kamuoja tas jok galiu lauktis..nesuprantu
Gita1001 parašė:
Sveikos :)esu cia naujoke![]()
Gal kam yra taip buve?paciai atrodo kad laukios..nors testai neigemi menesinemis s…
Jūs turit 3 vaikus, ir jums kyla tokie klausimai? 🙂 Gal nueikit ir pasidarykit hcg ir bus aišku. Nors man atrodo, kad jums psichologinis nėštumas. 🙂
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai