Benita.B parašė:
O kur ta forma A issiimti?man sake irgi apie ja ir kad butu patvirtinta notaro
A forma issiimti gementeje ,kainuoja 12.70 eur.,jau buna su stampu,daugiau nieko nereikia.
Benita.B parašė:
A forma issiimti gementeje ,kainuoja 12.70 eur.,jau buna su stampu,daugiau nieko nereikia.
mazyte82 parašė:
galima uzregistruoti pacioje ligonineje,kur gimdei ,nebutina tada vaziuoti i gemente . Ta gali padaryti tetis arba mama. as kadangi paslika dar gulejau ,tai nuejo t…
Aciu. Aisku. Kai as gimdziau, gal nevisose ligoninese galejo arba jau pasikeite.
rimma parašė:
O kur dar vaiko gimima galima uzregistruoti? As tik zinojau,kad vaiko gimima reikia per 3 darbo dienas uzregistruoti gementeje ir ta gali padaryti tevas ar kitas as…
dar ir db nuvaziuoji i gemente ir priregistruoji per 3 dienas, niekas nepadikeite. o jei planuoji vykti i lt tvarkytis dokumentu dar pasiemi ir tarptautini gimimo liudijima kurio reiks ambasadoj
Benita.B parašė:
Kai vyksit išimti vaikui gimimo liudijimo į gementę, ten iškart išduoda A formą jeigu norite. Bus su ja lengviau ambasadoje užsakyti vaikui lietuvišką gimimo liudijimą ir pasą, jeigu pageidaujate aišku
mazyte82 parašė:
Mes nieko nemokėjom. Gal nuo gementės priklauso
lauriencis parašė:
Kai vyksit išimti vaikui gimimo liudijimo į gementę, ten iškart išduoda A formą jeigu norite. Bus su ja lengviau ambasadoje užsakyti vaikui lietuvišką gimimo liudij…
As planuoju grysti i Lt ir vaikuti ten uzregistruoti,isimti lietuviska gimimo liudijima kai domejausi sake kad vaiaks gali tureti dvi pilietybes ir sake kad reikia Aformos su notaro patvirtinimu tai tikiuosi tiks su stampu
Benita.B parašė:
As planuoju grysti i Lt ir vaikuti ten uzregistruoti,isimti lietuviska gimimo liudijima kai domejausi sake kad vaiaks gali tureti dvi pilietybes ir sake kad reikia …
Kai gementej darysit gimimo liudijimą paprašykit iškart A formos. Mūsų klausė kokio norim. O su A forma be problemų galėsit LT išsiimt visus kitus reikiamus dokumentus
Benita.B parašė:
As planuoju grysti i Lt ir vaikuti ten uzregistruoti,isimti lietuviska gimimo liudijima kai domejausi sake kad vaiaks gali tureti dvi pilietybes ir sake kad reikia …
as kaip tik dabar bandau tvarkytis dvi pilietybes.
Ineesa parašė:
O man pasirofo negalima isigyti sveikatos draudimo, nes esu netekejusi, nedirbu ir neturiu registracijos. Reikia turet bent viena is situ dalyku. Tai mokesiu uz apz…
cia skirtingai. pamenu maciau draudimo israsuose nuo 40 iki 150 euru uz konsultacija.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai