Sanitaa parašė:
Laba ryta![]()
![]()
![]()
Aga visos pabegusios, kitur, bet malonu,kad ben ir cia dar uzsukat![]()
O mane tai palikotvisiskai nedraugiskos
![]()
![]()
![]()
Va vakar buvau pas gines, tai mano zirniukas ,labai gerai gyvena ir labai graziai jau sirdele plaka sake labai ritmiskai, kad taip ir toliau![]()
![]()
![]()
Beje vakar vakare guliu lovoi preina sunus , atsigule ir taip nedrasiai pagloste pilva,atsisukau , sako negalima
sakau gali gali, ex kaip laukiam to stebuklo mazo
![]()
Sanitaa parašė:
Laba ryta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va vakar buvau pas gines, tai mano zirniukas ,labai gerai gyvena ir labai graziai jau sirdele plaka sake labai ritmiskai, kad taip ir toliau![]()
![]()
![]()
Beje vakar vakare guliu lovoi preina sunus , atsigule ir taip nedrasiai pagloste pilva,atsisukau , sako negalima
![]()
Sanitaa parašė:
Laba ryta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laba,tai liuks kad viskas gerai.
Mes irgi laukem ,nes po tiek metu viskas lyg kaip isnaujo,bent jau man taip buvo.
As melsdavaus kad tik dievulis neatimtu,nes buvo sunkus nestumas,teko ir ligoninej pagulet ir lovytej daugiau gulet.
mano dickis irgi daznai su pilvuku kalbedavo,o dabar kai prieina ir susneka mazojo akys iskart stacios.
,atsisukau , sako negalima