Mamyte gruodis parašė:
o mano drauge net 1700lt gavo nes nuejus ten jai paskaiciavo kad daugiau priklauso nes tipo niekad lt nedirbusnu ka 1700lt nemazi pinigai
![]()
Na va, dar geriau
Tik kazkaip keista
nedirbus, mokesciu nemokejus, o gauna daugiau
Mamyte gruodis parašė:
o mano drauge net 1700lt gavo nes nuejus ten jai paskaiciavo kad daugiau priklauso nes tipo niekad lt nedirbusnu ka 1700lt nemazi pinigai
![]()
Na va, dar geriau
Tik kazkaip keista
nedirbus, mokesciu nemokejus, o gauna daugiau
sakykit mamytes ar buvo kuriai atsiradus pienlige nestumo metu?jei taip kaip gydetes?ka cia daktarai mano apie tai?kur skustis reik gp ar ligonine?
Tai normalu nestumo metu, nueik pas gp kuo greiciau, israso zvakute ir tepaliuka, tai visiskai, nekenksminga leliukui, viskas turetu susitvarkyti. Man bet jau poros reikejo, kad nebutu diskomforto.
Venera171 parašė:
Kad ten 5min neuzimaemem 3 tai sumokejom 61e
O kada galima jau del tu 130e/men tvarkytis?
jums pirma ateis pps numeris maziuko ir paskui automatiskai gausit laiska uzpilditi del vaiko pinigeliu, aisku jei gerai viska prisimenu kaip buvo
naomi parašė:
Greita tu;) as bandysiu irgi online,ant Kuro sutaupysim;D o jus emet Kelis egzempliorius? Sako zmones lad kelis geriau turet
mes emem du, nes pazistami kai tvarkes LT del vienkartines, tai paeme ju airiska gimimo liudijima ir negrazino. mes ir tvarkysimez, bus ir ant krikstynu
Venera171 parašė:
Kad ten 5min neuzimaemem 3 tai sumokejom 61e
O kada galima jau del tu 130e/men tvarkytis?
automatiskai gausi, nieko nereik daryt. man patinka cia ju tvarka
nimfa parašė:
jums pirma ateis pps numeris maziuko ir paskui automatiskai gausit laiska uzpilditi del vaiko pinigeliu, aisku jei gerai viska prisimenu kaip buvo![]()
pps automatiskai gausiu? nereiks niekur jokio prasymo ir pan pildyt?
Venera171 parašė:
pps automatiskai gausiu? nereiks niekur jokio prasymo ir pan pildyt?![]()
nea nieko nereike viskas ateis i namus tik laukit
nimfa parašė:
nea nieko nereike viskas ateis i namus tik laukit![]()
na va kaip smagu
aciu uz geras naujienas! ;)
naomi parašė:
Tai lt pilietybe jau vaikas ir taip turi,nes tevai lietuviai,automatiskai,gali tureti 2. Tada reiks ir man online bandyt,geras dalylas. Tiesa o lt imit vienkartine…
o kaip online tvarkytis?mn tai jauciu neiseis nes as issiregistravus is lt:(?
sandraireland parašė:
o kaip online tvarkytis?mn tai jauciu neiseis nes as issiregistravus is lt:(?
kiek esu girdejusi apie ta ismoka turi grizti i lt uzsiregistruoti vel, kaip suprantu ir vaika uzregistruoti, cia savivaldybej savo ir tada gausi ta vienkartine ismoka, iki vaikui metukai sueis ta galima pasidaryti ir tik nuvaziavus ir apsilankius savivaldybeje, jei tu cia apie ta vienkartine 1400lt ismoka klausi
o cia kur kazka internetu daro tai kaip suprantu uzregistruoja vaiko gimima airijoje, bet gal as klystu
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai