nimfa parašė:
O koks pas tave jau nestumas? Kiek savaiteliu? Mane nestumo pradzioj su visais tepliojo
Na galim sakyti uz 2dienu bus 14savaiciu
nimfa parašė:
O koks pas tave jau nestumas? Kiek savaiteliu? Mane nestumo pradzioj su visais tepliojo
Na galim sakyti uz 2dienu bus 14savaiciu
-INE- parašė:
Nestumas 13 savaiciu. Ar jums su tualetu tokios situacijos nebuvo, na turiu omeny tualete ne rausva, bet raudona spalva na ne visai ryski bet ir ne rausva.
Man su pirmu ir dabar buvo gana nemazai sviezaus kraujo, su antru nestumu tamsu tepliojimas, bet visitek siulau tau daug ilsetis ir jei gali pagerk magnio
nimfa parašė:
Man su pirmu ir dabar buvo gana nemazai sviezaus kraujo, su antru nestumu tamsu tepliojimas, bet visitek siulau tau daug ilsetis ir jei gali pagerk magnio
Dekui, o koki magni vartojote, jei prisimenate savo nuoziura pirkote?
-INE- parašė:
Dekui, o koki magni vartojote, jei prisimenate savo nuoziura pirkote?
As magni geriau miltukais,sako jis geriausias,patare Kazlauskas butent ta,nepamenu jau kaip vadinasi,bet paprasyk vaistinej duos tikrai
nimfa parašė:
Dabar kai puoliau skaitineti forumas ties sia problema, pastebejau, kad rekomenduoja magnesium diasporal. O jus koki vartojote? Dekui.
blondynka parašė:
As magni geriau miltukais,sako jis geriausias,patare Kazlauskas butent ta,nepamenu jau kaip vadinasi,bet paprasyk vaistinej duos tikrai![]()
Aciu labai
o salia magnio, kad jis geriau pasisavintu nereikia kazka dar priedo naudot? Nes esu girdejus, kad magnis lygtai tik su B6 vitaminais geriausiai pasisavina.
-INE- parašė:
Dabar kai puoliau skaitineti forumas ties sia problema, pastebejau, kad rekomenduoja magnesium diasporal. O jus koki vartojote? Dekui.
As magnio negaliu gerti nes pas mane kazkoke atvirkstine rekcija gaunasi dar labiau pilva nuo jo spazmuoja, tai is manes patareja ne koke tuom klaisimu
blondynka parašė:
As magni geriau miltukais,sako jis geriausias,patare Kazlauskas butent ta,nepamenu jau kaip vadinasi,bet paprasyk vaistinej duos tikrai![]()
Man ir Kazlauskas liepė miltukais gerti, geriau magnesium verla
Sveikos mergaites, man 6 savaites. Buvau jau pas gydytoja Kazlauska patvirtino ir sake, kad viskas gerai, tik man pilva taip pamaudzia tai taip pat israse magnio gerti, bet dar nelabai praeina...
Dar norejau pasiteirauti kaip siuntima i coombe gauti? ar pas GP registruotis, niekada nevaiksciojau pas jokiu gydytoju tai nelabai zinau gal kas patartu koki GP as is Clondalkino
Delamo parašė:
Sveikos mergaites, man 6 savaites. Buvau jau pas gydytoja Kazlauska patvirtino ir sake, kad viskas gerai, tik man pilva taip pamaudzia tai taip pat israse magnio ge…
sveikute, sveikinu su pilvuku ;) pirma turi nueiti pas gp uzsirasiti, kiek pamenu pirmas vizitas kainuos o paskui visa nestuma bus nemokamai, nuejus pas gp pasakisi kad laukiesi tau padaris nestumo testa, paklausines kaip jautiesi ir paklaus kokioj ligoninej nori lankitis, tada duos laiska ir isiusi ji i ligonine ir lauk pirmo vizito
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai