Liusina parašė:
Taip autoimuninis tiroiditas.
Nu man ir, bet plius hipotirozė. Aš kaip suprantu dėl hipotirozės geriu tiroksiną.
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįLiusina parašė:
Taip autoimuninis tiroiditas.
Nu man ir, bet plius hipotirozė. Aš kaip suprantu dėl hipotirozės geriu tiroksiną.
Megann parašė:
Koks jūsų tth ir lt4?
Liusina parašė:
Koks jūsų tth ir lt4?
TTH 4, o LT4 12.
Megann parašė:
TTH 4, o LT4 12.
Kai skyrė gydymą tiroksinu TTH buvo 6. O prieš nėštumą apie1,5 ir tuomet antitpo buvo didelis. Ti tiroksino neskyrė. Dabar antitpo net nežiūri.
irenn parašė:
Sveiki, man taip pat reikia vengti jodo. Tai atradau maisto papildus, kuriuose jodo lyg ir nėra - Elevit pronatal.
Aš šiuos ir gėriau,maniau,kad juose yra,nes parašyta,kad vartojant su tiroksinu gali reakcija būt
neatidžiai skaičiau,o vaistininkas dar subalamūtino,nes sakė,kad reakcija gali būti dėl jodo
Liusina parašė:
Koks jūsų tth ir lt4?
Man hipotirozė, autoimuninio nėra. Bet palaiko gydytoja tth apie 1. Dabar tth 1.3, lt4 13.7
Megann parašė:
Kai skyrė gydymą tiroksinu TTH buvo 6. O prieš nėštumą apie1,5 ir tuomet antitpo buvo didelis. Ti tiroksino neskyrė. Dabar antitpo net nežiūri.
Man atpo irgi dabar nežiūri, tik šiuos du, nebuvo mano tth uzkiles iki 0,5 nuo pastojimo, tai nesuprantu gydytojos kodėl ji susiparino kad sumažinau doze daugiau nei ji sakė, nes tiesiog geriau juociuosi su mažesne tiroksino doze, širdis ne taip muša.
brigela parašė:
Man hipotirozė, autoimuninio nėra. Bet palaiko gydytoja tth apie 1. Dabar tth 1.3, lt4 13.7
Man visada laiko iki 1, bet šį kart ypatingai nukrito nors skaičiau nete kad gali sumažėti net iki 0,01, tai gal dėl to ir supyko, nes jos atžvilgiu 0,009 yra normalu
Jūsų trečias trimestras tai manau tth 1,3 yra lb gerai, nes norma nuo 0,3 iki 3
Liusina parašė:
Man visada laiko iki 1, bet šį kart ypatingai nukrito nors skaičiau nete kad gali sumažėti net iki 0,01, tai gal dėl to ir supyko, nes jos atžvilgiu 0,009 yra norma…
Man tokį jau nuo liepos palaiko
man jau prie 0.9 širdutė kalė. Neįsivaizduoju kaip jum, bet manau tikrai nėra tikslo tokį aukštą palaikyti.
brigela parašė:
Man tokį jau nuo liepos palaikoman jau prie 0.9 širdutė kalė. Neįsivaizduoju kaip jum, bet manau tikrai nėra tikslo tokį aukštą palaikyti.
Tai dėl to ir sumažinau nes ne taip muša. Po kiek tiroksino naudojat kad tth laikosi apie 1?
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai