Princesitta parašė:
Man irgi nieko, po 14 dienų atėjo mmDabar naują ciklą bandom
![]()
Man dar neatejo mm. Bet turetu buti po keliu dienu
Princesitta parašė:
Man irgi nieko, po 14 dienų atėjo mmDabar naują ciklą bandom
![]()
Man dar neatejo mm. Bet turetu buti po keliu dienu
Ankar parašė:
Sveikos, gal žinote kada po susileidimo nt pradeda rodyti vaistus (t.y. teigiamą nt)?![]()
Cia kiekvienai labai individualu. Vienai isvis gali nerodyti, o kitai iki pat 13 dpo gali rodyti testas.
pupsiuke parašė:
Sveikos. Kaip reikia naudoti estrofem? Man pirma karta israse i ir pamirsau paklausti![]()
As visad pradedu vartoti para po yvukusios ov, jei anksciau vartosi gali sutrikdyti ov yvykimui.
Rramintaa parašė:
As visad pradedu vartoti para po yvukusios ov, jei anksciau vartosi gali sutrikdyti ov yvykimui.
Ačiū
Rramintaa parašė:
Cia kiekvienai labai individualu. Vienai isvis gali nerodyti, o kitai iki pat 13 dpo gali rodyti testas.
Ačiū, prisiskaičiau, kad kitoms rodo, tai išsigandau, kad kažką blogai dariau, nes testukas baltas kaip sniegas
Daiva dai parašė:
Kam padejo pastoti clostas? Ar pastojote is pirmo ciklo?🤔
Su pirmu vaiku pastojau 1 cikle su clostilbegyt. Db pradejom nuo letrozolle, 5 ciklai ir nieko...Perejom prie clostilbegyt ir jau pirmam cikle vel kibimas buvo, bet neissilaike, o 2 cikle pastojau
Rramintaa parašė:
Su pirmu vaiku pastojau 1 cikle su clostilbegyt. Db pradejom nuo letrozolle, 5 ciklai ir nieko...Perejom prie clostilbegyt ir jau pirmam cikle vel kibimas buvo, bet…
Man jau 4 ciklai dar kol kas nieko
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai