anamika21 parašė:
nt iskart taip atrode kai atlikau. Ps. Rytinis. Brokas?
Panašu į broką
anamika21 parašė:
Panašu į broką
anamika21 parašė:
Darykit kita. Sis tikrai negeras
Snaigėx parašė:
Sveikos, ar matosi kažkas? Atsirado po minutės..
Matosi, šiaip kartokit testą jei nėštumas yra ryškes
anamika21 parašė:
Brokas, bet jus vis kiek keliat ir vis brokas o nt siaip turetu jau daug ryskesni but jei kazkas yra
Coliuke147 parašė:
Brokas, bet jus vis kiek keliat ir vis brokas o nt siaip turetu jau daug ryskesni but jei kazkas yra
Kaip ką rodys, jei brokuoti testai papuolė🤷♀️ ar ir nebrokuotų yra įkėlus?
Qwert parašė:
Uz viska butu smagu bent 10€ gauti 😬
Parašiau
Įdomu man kiek dienų gali vaiduokliauti testai? Šiandien antra diena kaip turiu susirgti bet testas su toookiu vaiduokliu kurio net kamera nenufotkina🙄 nebera net skausmu gimdoje,... Tik papukai sunkus...ar gali būti kad pas mane labai mažai hcg ir niekaip nepagaunu ryškaus testo?
jurospaukste parašė:
Įdomu man kiek dienų gali vaiduokliauti testai? Šiandien antra diena kaip turiu susirgti bet testas su toookiu vaiduokliu kurio net kamera nenufotkina🙄 nebera net s…
Bandykit, stebėti kas antrą dieną su tos pačios firmos testuku. Jei vos neryškus tai tada gal būt melagiai arba iždžiuvimas
Baby14 parašė:
Bandykit, stebėti kas antrą dieną su tos pačios firmos testuku. Jei vos neryškus tai tada gal būt melagiai arba iždžiuvimas
One step baigėsi testai🙄 pirkau amedi ankstyvą tai vos vos į žiūrima juostele. Bet viskas pažadėjau sau nebepirkti testų. 31 diena einu pas gine. O jaigu ne prasidės mmm kurios turi prasidėti nes duphastona geriau tai tada tikrai pastojau ir ji manau atsakys į visus mano klausimus. Su tais vaiduokliais išprotėti galima🙄😁 tik va įdomu kiek dienų yra normalu vaiduokliaut
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai