karolinkav673 parašė:
Sveikinimai nestukemsna, mes su vyru irgi pradedam visgi darbuotis, pasnekejom ir nusprendem, kad reikia musu Majai broliuko ar sesutes. Tegul kartu uzauga.:)…
O kas padejo pastoti,potu 2 metu?
karolinkav673 parašė:
Sveikinimai nestukemsna, mes su vyru irgi pradedam visgi darbuotis, pasnekejom ir nusprendem, kad reikia musu Majai broliuko ar sesutes. Tegul kartu uzauga.:)…
O kas padejo pastoti,potu 2 metu?
mergaites, kada pagal mano grafika gadintumet NT? tevu-darzelis.lt/rk67579@150827288c5
Editutia parašė:
Tikrai..nereik laukt ilgai![]()
sveikinu Editutia
Daiva1978 parašė:
sveikinu Editutia![]()
![]()
![]()
Daiva1978 parašė:
mergaites, kada pagal mano grafika gadintumet NT? tevu-darzelis.lt/rk67579@150827288c5
uz poros dienu
Daiva1978 parašė:
siulyciau dar 2-3 dienas palaukti
Souri parašė:
O kas padejo pastoti,potu 2 metu?![]()
Mes tuo metu tiesiog nesisaugojom, ov kartais sekdavau, kartais ne
tikejaus, kad bus kaip daugeliui netyciukai
bet, deja. Veliau konsultavausi su gine, nes siaip esu jauna, ir viskas gerai buvo, tai ji pasiule tiesiog pabandyt myletis kas diena arba kas antra diena menesio laikotarpyje, be to is karto po myliuko nesikelt, o pagulet, kad nubegtu geris kur reikia
na ta menesi pradejom darbuotis, isvaziavom i kelione, tai jauciu, kelionej ir prigavom
Daiva1978 parašė:
Ne anksciau 10dpo
Sveikos, po kiek laiko testas jums parodė nėštumą? Rugsėjo 19d (per numatomą ovuliaciją) turėjome santykių, susirgti turėjau spalio 3 (ciklas labai reguliarus), tačiau dar nesulaukiu iki šiol. Kartais truputį supykina ir, ką pastebėjau, dažnai varo į tualetą. Dariausi 2 NT, vieną prieš kelias dienas, susapnavusi, kad laukiuosi, kitą - šiandien ryte. Abu neigiami. Ar gali būti, kad dar per anksti? Nestresuoju, per daug nieko neprisigalvoju, esu gan rami, tik tas jauduliukas širdelę virpina ir tiek :). Rugsėjo 16 grįžome iš Turkijos, galbūt gali būt ir tai, kad kitas klimatas mmm tiesiog nutolino, todėl galbūt dar neverta ieškoti ginekologo? Šiandien nusipirkau folio rūgšties pagerti, dėl visa ko :). Po kiek laiko patartumėte darytis NT pakartotinai? Ačiū už atsakymus
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai