Grazinau parašė:
Na atgulejau savaitgali, o ryt jau i darbuka.... Gerai, kad sedimas tik... Ir tikiuos nebekamuos skausmeliai... :/
Tada labai puiku ,kad sedimas ,gal nepersitemsi
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįGrazinau parašė:
Na atgulejau savaitgali, o ryt jau i darbuka.... Gerai, kad sedimas tik... Ir tikiuos nebekamuos skausmeliai... :/
Tada labai puiku ,kad sedimas ,gal nepersitemsi
simonsita parašė:
Tada labai puiku ,kad sedimas ,gal nepersitemsi![]()
Na kaip dirbosi snd . ?
ar nebuvo per sunku ?
simonsita parašė:
Na kaip dirbosi snd . ?ar nebuvo per sunku ?
Na normaliai buvo... Sian gryzus pasidariau dar viena testuka, tai buvo labai ryskus, zymiai ryskesnis nei pirmasis... Bet po poros valandu ant tualetinio buvo toks tamsus vos ne juodas, kaip plevele kokia, pamaniau, kad zirniukas
nzn kolkas neprasidejo joks gausus kraujavimas tai tikrai sunku ka pasakyt
Cia i susirupinusiu del tepliojimo
viskas cia normalu ir skausmeliai kaip menesiniu metu pasitaiko
reiketu susijaudinti jei skausma lydetu raudonos isskyros ty sviezio kraujuko sviesaus, ir skausmas butu labiau pulsuojantis lyg susitraukimai. (zinau deja is patirties)
Grazinau parašė:
Na normaliai buvo... Sian gryzus pasidariau dar viena testuka, tai buvo labai ryskus, zymiai ryskesnis nei pirmasis... Bet po poros valandu ant tualetinio buvo toks…
pasiskambinkite i priimamaji ir paklauskite ar gali kuo padet jei neramu. o siaip siulyciau pas gydytoja ryt skambinti gal jus apziuretu. mano atveju buvo ir pleveles, paskui gumuliukas iskrito. nesigasdinkite iskart
visko buna per nestumus ir tai nebutinai reiskia bloga bet butiniausiai tarkites su gydytoju
Grazinau parašė:
Na normaliai buvo... Sian gryzus pasidariau dar viena testuka, tai buvo labai ryskus, zymiai ryskesnis nei pirmasis... Bet po poros valandu ant tualetinio buvo toks…
Tikrai zirniukas neiskrito, rudas kraujukas nera taip baisiai... tik matyt jums reiktu lovos rezimo ...as vakar buvau pas gydytoja ,tai dar pratese bilioteni ,labai nukraujavau per persileidima, niekaip neatgaunu jegu
simonsita parašė:
Tikrai zirniukas neiskrito, rudas kraujukas nera taip baisiai... tik matyt jums reiktu lovos rezimo ...as vakar buvau pas gydytoja ,tai dar pratese bilioteni ,lab…
Vaje
ilsekis, turi atgaut jegas kitam zirniukui
Man sian ryte jau daugiau kraujo deja, toks vos ne juodas... Tad manau bega jis nuo manes...
Deja cia nedaro nieko iki 12sav...
Ka padarysi, kaip lemta taip lemta... Toliau geriu magni ir duphaston su foliu, galvoju dar maza ka, bet keisti garsai pilve, lyg pagurgia grynai kaip per mmm.... Tai kazkaip manau jog siandien kraujavimas tik gauses :/
Grazinau parašė:
Vajeilsekis, turi atgaut jegas kitam zirniukui
![]()
Man sian ryte jau daugiau kraujo deja, toks vos ne juodas... Tad manau bega jis nu…
Kaip nebutu mergyt, laikykis ...zinau ,kaip tau skaudu ir liudna
simonsita parašė:
Kaip nebutu mergyt, laikykis ...zinau ,kaip tau skaudu ir liudna![]()
Neprarasiu pozityvumo
Grazinau parašė:
Vajeilsekis, turi atgaut jegas kitam zirniukui
![]()
Man sian ryte jau daugiau kraujo deja, toks vos ne juodas... Tad manau bega jis nu…
Grazinau, kur tas "cia"? Jeigu kaip sakai nedaro gydytojai, tai gal verta nepagailet pinigu ir nueit privaciai del saves kad ramiau butu?
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai