AgneUgne parašė:
Sveikutes. As vel del PRG noriu pasiklausti jei buvo 26 CD 1,9NMOL o 30CD 11,79 ////////Norma ov fazej nuo 14nmol , liuteinineje fazeje nuo 10,60 .Ar tai zenklas ka…
galimai jau po biški kyla po ov
AgneUgne parašė:
Sveikutes. As vel del PRG noriu pasiklausti jei buvo 26 CD 1,9NMOL o 30CD 11,79 ////////Norma ov fazej nuo 14nmol , liuteinineje fazeje nuo 10,60 .Ar tai zenklas ka…
Sveikos, grįžtu iš gydytojos. Pirmas stimuliuotas ciklas ir užaugo trys gražūs folikulai. Tai gyd paskyrė šiandien susileisti ovitrele. Tačiau kai pirmas kartas šiek tiek baisu nes nžn kaip susileist. Ir dar sakė gleivinė plonoka, tai paskyrė vaistų. Liks laukti rezultatu..
Laukimasss... parašė:
Sveikos, grįžtu iš gydytojos. Pirmas stimuliuotas ciklas ir užaugo trys gražūs folikulai. Tai gyd paskyrė šiandien susileisti ovitrele. Tačiau kai pirmas kartas šie…
Tai ne as viena siandien badysiuos, pas mane du folikulai
skarlet parašė:
Tai ne as viena siandien badysiuos, pas mane du folikulai![]()
Ir man smagiau bus kai žinosiu jog neviena
o kada mmm turi būti ir kada testą bandysi?
Laukimasss... parašė:
Ir man smagiau bus kai žinosiu jog nevienao kada mmm turi būti ir kada testą bandysi?
![]()
tai abi vienu metu
pamirškit savo ciklus. juk kartu leidžiatės ovitrelę, kartu ovuliuosit, kartu po dviejų savaičių gadinsit nt
Burburbur parašė:
tai abi vienu metupamirškit savo ciklus. juk kartu leidžiatės ovitrelę, kartu ovuliuosit, kartu po dviejų savaičių gadinsit nt
![]()
Laukimasss... parašė:
Ir man smagiau bus kai žinosiu jog nevienao kada mmm turi būti ir kada testą bandysi?
![]()
Mano ciklas - kosmosas
nt taip, po 2sav
man antra stimuliacija, bet pirma ovitrele bus
Burburbur parašė:
Aciu uz ats
dabar svarstau ar gerti dupho
gerdavau nuo 24 iki 34CD ir susirgdavau 36Cd be jo iki 45
AgneUgne parašė:
Aciu uz atsdabar svarstau ar gerti dupho
gerdavau nuo 24 iki 34CD ir susirgdavau 36Cd be jo iki 45
![]()
manau kad jau gerk
Merginos ar jums buvo taip kad nerode testas tegiamo, bet pikino maistas? seniden nusipirtkau savo megstama picuke maza ir isidejau kasni ir jo skonis buvo kaip zuvies ir kvapas grinos zuvies as zuvies nevalgau, vyrui liepiau paragaut jis sako nera jokios zuvies ir taspats su mesa pikina jai suvalgau mese tokia slysti ji kad net bijau apie ja pagalvot..
Burburbur parašė:
manau kad jau gerk</blockquote
>
Jei jau po ov galbut tai busiu pataikiusi ji pradeti gerti , per anksti gal gerdavau. Idomu koks PRG buna jei neivyksta ov. Krutine pradeda skaudi darytis![]()
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai