Morkele parašė:
Mano manymu per mazas, net jei ivyksta puiki ovuliacija, zirniui gali buti labai sunku prie tokio prg isikabinti. Bet jums reiketu apsilankyti pas gine, reikia atid…
Dėkui už patarimus
Morkele parašė:
Mano manymu per mazas, net jei ivyksta puiki ovuliacija, zirniui gali buti labai sunku prie tokio prg isikabinti. Bet jums reiketu apsilankyti pas gine, reikia atid…
Dėkui už patarimus
G.Z. parašė:
Pagal ov testus seku ovuliaciją tai daryti tyrimai buvo pirmas 6,7 dpo ir antras 9,10 dpo... tai nieko gero tada, maniau kad jau visai nieko rezultatas...
Ir as su testais visad pagaudavau ov,bet tai irgi nereiskia,kad vyko ov,na gal ir vyko,bet nepilnaverte..tik si men man po teigiamo ov stimuliavo su ovitrrele ir po 2dpo pradejau gepretix 200 vartot ir pamaciau,kad tvarkosi man,ir btk parode ivykusia ov..o Jus nematuojat btk?
Kadisi parašė:
Ir as su testais visad pagaudavau ov,bet tai irgi nereiskia,kad vyko ov,na gal ir vyko,bet nepilnaverte..tik si men man po teigiamo ov stimuliavo su ovitrrele ir po…
O kaip jums prieš tai buvo BT?ir kokia po stimuliacijos?koks skirtumas?
Kadisi parašė:
Ir as su testais visad pagaudavau ov,bet tai irgi nereiskia,kad vyko ov,na gal ir vyko,bet nepilnaverte..tik si men man po teigiamo ov stimuliavo su ovitrrele ir po…
Kažkada bandžiau matuoti, bet dabar jau kitą mėnesį reikės rimtai pamatuoti ir dar su ot žiūrėt ar vyksta, jau du metai lankausi pas gydytojus ir matydavo susiformavusį folikulą sakydavo kad vyksta ov, šį mėnesį darė kiaušintakių praeinamumo tyrimą ir kitą mėnesį jau darys IUI tai bus neverta daryti jeigu pas mane prg mažas.... jau pireš porą mėnesių dariaus aš prg ir jis dar net mažesnis buvo ir net neužsiminė ginė kad reikia pakelti jį, tik čia skaitant forume pradėjau skaityti kitų panelių pasisakymus ir nusprendžiau dar pasidaryti ir va koks rezultatas.
Bella parašė:
Jau gavau atsakymus.
Juk daugiau nei dvigubai, viskas cia tvarkoj :)))))
Indrė... parašė:
Juk daugiau nei dvigubai, viskas cia tvarkoj :)))))
Jopy manau viskas ok ir auginam toliau žirniuką
Kada rekomenduotumėt pasi gine?
bang parašė:
O kaip jums prieš tai buvo BT?ir kokia po stimuliacijos?koks skirtumas?
Idedu palyginimui,buvo toks mazdaug:
tevu-darzelis.lt/rk123266@1702044f94e
po stimuliacijos toks,pirma kart kiausini gavau: tevu-darzelis.lt/rk123266@170402dbbca Beje,dominuojantis folikulas gali susiformuoti,bet jis galinir neovuliuoti,pasentinir subliuksti..si kart man ovitrelis padejo,kad ivyktu normali ov ir folikulas ovuliavo..
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai