deidam parašė:
Bandysiu begt i vaistine.. Nes jau bijau
Lekiu pas gine extra priims
deidam parašė:
Bandysiu begt i vaistine.. Nes jau bijau
deidam parašė:
Tada prašyk Ultrogestan ;)
kr1st1na parašė:
Vakar buvau pas gine - laimes daug![]()
Bet ji pasakė, kad man nereikia naudoti papildomo prg, bet zino, kad neklausysiu t…
Na, aš jau sakiau: jei vartoji progestaną, tai jokių crinonų nereikia. Progestaną geriau extriniais atvejais naudoti, nes adatos rūrai negerai.
deidam parašė:
Progesteronas krenta.. Ka daryt??? 20 d ir siandien pas daktare tik 30d..
Aš turbūt vartočiau papildomai. Dabar nėra kritinis, bet, kad krenta, tai blogai
deidam parašė:
Liux.
Prašyk ginės utragestano. Pritariu Kristinai
LaMona parašė:
Aš turbūt vartočiau papildomai. Dabar nėra kritinis, bet, kad krenta, tai blogai
kr1st1na parašė:
Tada prašyk Ultrogestan ;)
LaMona parašė:
Liux.
Prašyk ginės utragestano. Pritariu Kristinai
Gaila ka velai pamaciau jusu zinutes, israse gepretix gerti. Paziurejo tai mate puslyte, vietoj prisitvirtinusia, pagal laika viskas ok, kita savaite susitiksiu su ja vel
deidam parašė:
Kuris geresnis?
Gepretix tikrai
LaMona parašė:
Na, aš jau sakiau: jei vartoji progestaną, tai jokių crinonų nereikia. Progestaną geriau extriniais atvejais naudoti, nes adatos rūrai negerai.
Pamenu, kad sakei, bet aš tikrai jau buvau pakankamai issigandus....nu bandysiu pereiti ant zvakučiu, bet sakiau stebesiu, tik prades taip kritiskai kristi ir vėl teks kenteti rurai
Bet dar papasakosiu mano vakar gydytojos komentaras (nuejau dar pas viena
): na tu manim aišku nenorėsi tykėti...bet Lietuvoje politika yra tokia, kad progesteronas nėra veiksmingas hormonas ir jo tirti nėra būtina...na nebent jau moteris turėjusi daug pasikartojančiu persileidimų..bet žinau kad manęs neklausysi tai išrašysiu receptą
deidam parašė:
Gaila ka velai pamaciau jusu zinutes, israse gepretix gerti. Paziurejo tai mate puslyte, vietoj prisitvirtinusia, pagal laika viskas ok, kita savaite susitiksiu su …
Tai nieko. Gerai ir tas vaistas. Suvartokit ir eikit išsitirti. Jei kils prg, tai jokio skirtumo koks vaistas
kr1st1na parašė:
Pamenu, kad sakei, bet aš tikrai jau buvau pakankamai issigandus....nu bandysiu pereiti ant zvakučiu, bet sakiau stebesiu, tik prades taip kritiskai kristi ir vėl t…
Kai nustosi leistis progestaną, tai prg truputį tikrai kris, nes progestanas yra stiprus prg, todėl nereikia išsigąsti kritimo, o stebėti, kad žemiau normos nenukristų.
O dėl lt gydytojų kalbų, tai aš tikiu. Pačiai dar ne to man teko iš jų išgirsti.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai