Hanasa parašė:
Nemanau,
Kodel?
Hanasa parašė:
Nemanau,
Kodel?
Hanasa parašė:
Man 45
jei norit vaikelio kovokit del savo svajones...
nors abu su vyru esame jauni (man 27, vyrui 30) esam po triju nesekmingu nestumu... zinoma po kiekvieno p buvo kritimu, bet kiekviena karta tvirtai atsistodavau ir kovodavau del savo laimes...
to paties linkiu ir jums
Chiquita1990 parašė:
jei norit vaikelio kovokit del savo svajones...nors abu su vyru esame jauni (man 27, vyrui 30) esam po triju nesekmingu nestumu... zinoma po kiekvieno…
Turiu vilty, kad pavyks naturaliu budu, nes kaip visi daktarai ir internetas sako, kad ov tokiam amziuje vyksta tik 3 kartus per metus, man nevyksta gal daugiausiai 3 kartus, gyditoja paziurejus nustebo, pas mane subrendes folikulas laukia susprogimo, ir tikiu kad sis kartas bus sėkmingas
Kadisi parašė:
Na kyla nelabai,man nuo 13 ng pakilo iki 49,bet tik tada kai padidinau 400 mg per para.kita vertus i normas telpat..bet stebet reiktu jei nedidinsit..
Manau, didinsiu iki 2k/d (ryte išgersiu, o vakare į vidų), kažkaip per mažas man vis tiek atrodo. Aišku, svarbiausia, kad nekrenta, bet kažkaip tikėjaus, kad bent jau iki 20ng bus pakilęs.
Kadisi parašė:
As anksciau irgi ryte geriau, nakti i maksti, dbr del dideles toksikozes dedu ir ryte ir vakare i maksti. Pabandykit padidinti, po keliu dienu paziurekit,kaip pakil…
Ačiū už patarimus! ? Mane ryte pykina, bet ne iki wc, tai tikiuosi pavyks ? Jei ne, tada irgi dėsiuos kaip vakarinį. Pabandysiu pakartot tyrimą už savaitės, nu tikrai turėtų būt pakilęs.
sweet_lemon parašė:
05-20 Prg 15.1 ng/mL (x3.18=nmol/L)
05-23 Prg 14.3 ng/mL (x3.18=nmol/L)
Jei toks prg laikosi, tai gerai. Tik svarbu, kad nekristų. O prg yra ne hcg - jis neturi kas kelias d didėti. Pakils antrą trimestrą
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai