Papentukas parašė:
Tu![]()
tai norecia i kompanija ko nors
Papentukas parašė:
Tu![]()
tai norecia i kompanija ko nors
mamulyte1 parašė:
tai norecia i kompanija ko nors![]()
As dar kita savaite tik
o ateinancia palaikysiu tave
mamulyte1 parašė:
na merginos kas laikot kita savaite?![]()
as 12 diena. 15.15 val.
Ieskojau ieskojau ir radau tik sita temele. Uzejo noras ismokti vairuoti. Ir mau butu verta, nes turiu maza vaika, vyras dirba, tad be masinos bekazin kur gali nuvaziuoti. Teorija kaip ir issilaikyciau, nesvarbu is kelinto karto ? bet va su vairavimu ? Labai bijau vairo. Pamebu vyras turejo honda, kaip as vadinau laiva ?. Vaziavom i soda, netoli jau sodo nedidelej pievelej sustojo ir sako sesk prie vairo. Atsisedau, sedyne prisitraukiau kiek galejau i prieki, bet pedalus vistiek sunkiai pasiekiau. Kai esi mazo ugio tai ta masina didele kaip laivas ☺ priekio nemaciau net... uzkuriau, tik pajudejau is vietos ir issigandau, uzsiurbiau masina ? ir baigesi mano mokslai. Bet dabar atsirado noras ismokti, kad su vaiku galeciau kazkur nuvaziuoti, kad nereiktu kazko prasyti kad nuveztu ar pan. Kaip iveikti ta vairo baime???
Papentukas parašė:
As dar kita savaite tiko ateinancia palaikysiu tave
![]()
Aciu mieloji? tikiuosi pavyks nors abejoju bet svajoti galima?
Griv. parašė:
as 12 diena. 15.15 val.
o tai jus pries mane? dar priminkit kaune? lauksim ziniu
pasiruosus? as dar kita savaite imsiu papildoma pamoka o jus imsit?
seima.seima parašė:
Ieskojau ieskojau ir radau tik sita temele. Uzejo noras ismokti vairuoti. Ir mau butu verta, nes turiu maza vaika, vyras dirba, tad be masinos bekazin kur gali nuva…
o koks jusu ugis? mano 165 pasiekiu.na taip patogumas nerealus su masina su vaikais.saviski i burelius galesiu vezioti ir paciai tada daug reikalu atsiras nereiks vyro prasyt.o del baimes tai tik vairuot daugaiu niekaip neiveiksit
seima.seima parašė:
Ieskojau ieskojau ir radau tik sita temele. Uzejo noras ismokti vairuoti. Ir mau butu verta, nes turiu maza vaika, vyras dirba, tad be masinos bekazin kur gali nuva…
Iveiksit,svarbiausia pradekit.As buvau jau tokia baile,vyras isodino mane per prievarta,bet kaip as vos nenunesiau tvoros ir sulinio,pasakiau gyvenime nesesiu ir nelaikysiu teisiu,zliumbiau sakiau ne uz ka.Bet gyvenimas priverte,labai nepatogu pastoviai prasyti kasko,kad nuveztu,ar su autobusais trankitis siaubas.Dar siek tiek bijau ,bet pati jau pribrendus tam esu ,ir turiu noro,liko nugaleti tik regitra.Tad tikrai eikit ,anksciau ar veliau vistiek reikes.
Papentukas parašė:
As dar kita savaite tiko ateinancia palaikysiu tave
![]()
As 15 diena,,7,45.
birzelinuke parašė:
Iveiksit,svarbiausia pradekit.As buvau jau tokia baile,vyras isodino mane per prievarta,bet kaip as vos nenunesiau tvoros ir sulinio,pasakiau gyvenime nesesiu ir ne…
o kaip smagu o velyku diena dirbs regitra?
mamulyte1 parašė:
Aciu mieloji? tikiuosi pavyks nors abejoju bet svajoti galima?
Ugis apie 160cm ?. Vairuot kad nebijoti, pirmiausia reikia vairo nebijoti ?
birzelinuke parašė:
Iveiksit,svarbiausia pradekit.As buvau jau tokia baile,vyras isodino mane per prievarta,bet kaip as vos nenunesiau tvoros ir sulinio,pasakiau gyvenime nesesiu ir ne…
Aciu uz padrasinimus ?
mamulyte1 parašė:
o kaip smagu o velyku diena dirbs regitra?![]()
Velyku ne,sestadieni taip.
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai