Griv. parašė:
manau si karta jau tikrai islaikysi, linkiu is visos dusios didziausios sekmes ir pasisekimopati isvargus panasiai kaip tu, zinau kaip norisi greiciau pasibaigt…
pritariu tikrai islaikysi mes su tavim✊?
Griv. parašė:
manau si karta jau tikrai islaikysi, linkiu is visos dusios didziausios sekmes ir pasisekimopati isvargus panasiai kaip tu, zinau kaip norisi greiciau pasibaigt…
pritariu tikrai islaikysi mes su tavim✊?
As po siandienines pamokos visiska vista pasijauciau, kas per instruktorius tai sakes, lyg pirma kart uz vairo sedeciau, net pavaras padejinejo permetinet, blemba nesikeikiant, lijo, valytuvus isijungiu pagal save, jis atsisedes nureguliuoja, sakau kur vaziuot, tas atgal kur vaziuot, sakau tai sakykit kir sukt ar tiesiai, tas nezinau
mulkis totalus 55€kaip i sikna atsiprasant
visa diena jis man neiseina is galvos, tikiuosi zagsi mulkis
toki beviltiskumo jausma moka ivaryt, kad nors vaziavau pasitikedama savim, dabar jauciuosi tiesiai sviesiai kaip lepse
issiliejau
birzelinuke parašė:
Aciu???as nebijau ,tiesiog nenoriu nusivilti ir vel,o ypac kitu nuvilti,nenoriu klausytis tu dusavimu.Taip noriu sventes sutikti su nuotaika.Man tos teises kaip akm…
nepergyvek del tu kitu tegu dusauja tau i nugara
o tai kam tu sakai kada tau egzas kitiem? nesakyk ir viskas
ar vyras cia dusauja?
islaikysi atsipalaiduok?
Papentukas parašė:
As po siandienines pamokos visiska vista pasijauciau, kas per instruktorius tai sakes, lyg pirma kart uz vairo sedeciau, net pavaras padejinejo permetinet, blemba n…
dar vienas vamzdis
is kur ji toki istraukei?
mamulyte1 parašė:
dar vienas vamzdisis kur ji toki istraukei?
Is svetimos mokyklos pirkau pamoka, pas mus vietu nebebuvo siai sav, jis su toyota tokia kaip regitros, tai ir emiau, buciau zinojus kas per,, tikrai nebuciau nei cento mokejus,,,
Papentukas parašė:
Is svetimos mokyklos pirkau pamoka, pas mus vietu nebebuvo siai sav, jis su toyota tokia kaip regitros, tai ir emiau, buciau zinojus kas per,, tikrai nebuciau nei c…
su gimimo diena mergyte sveikinu??
mamulyte1 parašė:
su gimimo diena mergyte sveikinu??
Dekoju
mamulyte1 parašė:
nepergyvek del tu kitu tegu dusauja tau i nugarao tai kam tu sakai kada tau egzas kitiem? nesakyk ir viskas
ar vyras cia dusauja?
islaikysi atsipalaiduok?
Labai noreciau kad jie nezinotu,bet brolis ves su mamos masina i regitra,vyras vaika ziures.
Papentukas parašė:
As po siandienines pamokos visiska vista pasijauciau, kas per instruktorius tai sakes, lyg pirma kart uz vairo sedeciau, net pavaras padejinejo permetinet, blemba n…
Tu gal is vilniaus?
birzelinuke parašė:
Aciu???as nebijau ,tiesiog nenoriu nusivilti ir vel,o ypac kitu nuvilti,nenoriu klausytis tu dusavimu.Taip noriu sventes sutikti su nuotaika.Man tos teises kaip akm…
zinok pazodziui pasakei ir mano situacija. Tos baimes tik tiek kad vel nusivilt ne daugiau
10 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai