AgotaNelabaiBagota parašė:
Aš buvau tiesiog atvykusi, kad mane greitai įterptu, priėmė tada.
Tai as irgi manau ryte bandysiu skambint jei neiseis prisiskambint tai vaziuosiu ir jei ka lauksiu i koki tarpeli
AgotaNelabaiBagota parašė:
Aš buvau tiesiog atvykusi, kad mane greitai įterptu, priėmė tada.
Tai as irgi manau ryte bandysiu skambint jei neiseis prisiskambint tai vaziuosiu ir jei ka lauksiu i koki tarpeli
Pupa_uoga parašė:
Jei nepavyksta prisiskambinti, parašykite sms žinutę ir dažnai tikrai perskambina
Laba diena, esu naujoke grupeje...
Klausimas toks. Metus lankausi centre, dariausi ovuliacijos skatinimus. Galiausiai pavyko pastoti. Ar viso nestumo metu turesiu toliau cia lankytis, ar galiu nestumo prieziurai pasirinkti kita vieta ir gydytoja? Kokios jusu patirtys siuo klausimu? Aciu
salotine parašė:
Laba diena, esu naujoke grupeje...
jums rekomenduojama čia lankytis iki 10-12 savaitės, o paskui "paleis" ir eikit kur norite. bet galite paklausti prižiūrinčios gydytojos, tarkim jei važinėti yra toli, gal galima ir kitaip
Laba diena
klausimas toms kurios lankotės pas Žitkute. Ar jau yra tokių kurioms gydymas pas šią gydytoją padėjo? Nes, nežinau ar toliau verta pas ją lankytis..
iki jos buvau pora vizitu pas Baušyte( iki kol išėjo i dekreta) tada pasirinkau pas Žitkute, kuri net manes neapžiūrėjo..tik pakoregavo B įrašus, pasakė numesti svorio ir gerti vitaminus, ir pradėjo iš karto kalbėti apie pagalbinį
išėjau, kažkaip pasimetus..o laikas eina
Julija11 parašė:
Laba dienaklausimas toms kurios lankotės pas Žitkute. Ar jau yra tokių kurioms gydymas pas šią gydytoją padėjo? Nes, nežinau ar toliau verta pas ją lankytis.. …
Jei kyla bent kokios abejones del gydytojas - keiskite ir atraskite ta, kuriuo 100% pasitikesite.
Siame kelyje labai svarbus pasitikejimas gydytoju ir tuo, ka jis daro.
Ir labai normalu, kad vienos randa kalba ir pasitiki vienu gydytoju, kitos-kitu.
Dar klausimas, kokiu tikslu ejote pas gydytoja? T.y. planuojate stimuliacijas, iui, ivf ar tiesiog pasikonsultuoti? Siaip keista, kad net neapziurejo…
minimac parašė:
Jei kyla bent kokios abejones del gydytojas - keiskite ir atraskite ta, kuriuo 100% pasitikesite.
Negalime su vyru susilaukti vaikelio apie 2 metus, turiu pks..Baušyte apžiūrėjo, paskyrė planą ką gerti, vyrui spermograma, truko judrumo tai pradėjo gerti papildus, o man planavo daryti pratekamumą, bet nespėjome, pati gyd.išėjo i dekreta
po poros mėn.patekau pas Žitkute, tai sakau net neapžiūrėjo, pakoregavo Baušytės išrašą, pasakė eiti pas endo.nes turiu skydliauke (kuria prižiūri mano gydytoją jau 6 metus) ir pas dietologa, ir iš karto pradėjo aiškinti apie ivf..va toks buvo vizitas pas ją..
Tai ir nzn, ar verta toliau pas ja eiti..o gal bandyti pas Griciu
Julija11 parašė:
Laba dienaklausimas toms kurios lankotės pas Žitkute. Ar jau yra tokių kurioms gydymas pas šią gydytoją padėjo? Nes, nežinau ar toliau verta pas ją lankytis.. …
aš pas ją. man ivf su Baušyte nepavyko, o FET su šaldytomis pavyko pas ją. Je kažko asmeniško norit paklaust, galim až susirašyt ;)
Julija11 parašė:
Negalime su vyru susilaukti vaikelio apie 2 metus, turiu pks..Baušyte apžiūrėjo, paskyrė planą ką gerti, vyrui spermograma, truko judrumo tai pradėjo gerti papildus…
Pas Griciu irgi bus ilgas procesas, keli menesiai tyrimu, vaistu, ir ant galo ivf
Sekmingas. Nera kad cia per meneai viska sutvarko. Ypac jei reik vaistus ir yra problemu pvz pas abu. Pas mus buvo pas viena problemos ir tai kol viska istyre, kol vaistai suveike ir atstate i normas, kad galetu vykt ivf
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai