danielefaustas tikrai nuvaziuok pasiklausysi ir pabendrausi, tikrai verta
omega tau taip pat prasmingos dienos
danielefaustas parašė:
labas rytelis.
na ka,sirguliuojam biskeli.paciai ir nekaip siryt...feeee...mazoji su sloga...o faustui ta astma is miegu pazadinta-pradejo zydet karklai(kaciukai),ir ka-alergija zydejimui,ir jinai sujudino astma.nepilnus metus jos nebuvo,galvojom gal neber,deja pasirodo tebera...savaitgali prastai jautes,pradejo po biski koset,o pirmadieni is vis-iki skrandzio tasymo kosejimas.miegot nepamiega,uzeina reguliariai,kas 3-4val,ir koseja po 15-20min istisai.o pirmadieni nakti is vis beveik 2val kosejo.tai vakar prieme tauragej pulmonologe mus,skyre vaistuku,astma yra,bet biski lengvesnes formos pas mus ji.penktadieni vel pakartotinai,ziures,ar reikia stipresniu vaistu,ar uzteks silpnesniu.
Aš tau siūlau važiuoti į Kauną folio metodu ištirti vaiką ir išgydyti, nes pati tą metodą išbandžiau ir išsigydžiau tokią pačią bėdą. Man pavasaris ir vasara būdavo baisi kančia - alergija nereali, ir kitų ligų begales turėjau, bet visas išgydė.
vaidajk parašė:
![]()
![]()
Aš tau siūlau važiuoti į Kauną folio metodu ištirti vaiką ir išgydyti, nes pati tą metodą išbandžiau ir išsigydžiau tokią pačią bėdą. Man pavasaris ir vasara būdavo baisi kančia - alergija nereali, ir kitų ligų begales turėjau, bet visas išgydė.
Zinau ta folio metoda, kiti lieka juo labai suzaveti. Bet manau kad cia yra irgi uzslepta komercija. Nieko siais laikais nebuna uzdyka. Mano nuomone kaip galima zmogu gydyti jei jam nera jokiu tyrimu atliekama. As manau mes patys save itikiname kad pasveiksim vienu ar kitu budu tai taip ir nutinka. Psichologai teigia jei patys psichologiskai nusiteiksim kad pasveiksim taip ir bus. Nes viskas veikia per musu psichika. Pasakykit sau kelis kartus kad nepatinka butent tas zmogus ir pamatysit, kad jus izvelgsit tik jo blogas savybes nesvarbu kad jis ir gerus darbus darys, jus to nematysit.
Jei visi metodai butu veiksmingi tai tada pasauli nebeliktu mirstanciuju. O taip jug niekada nebus, nes jug gamta taip ir yra sudeliota kad vieni mirsta o kiti gimsta. Mes niekada neapeisim gamtos.
OKSANA11 parašė:
Zinau ta folio metoda, kiti lieka juo labai suzaveti. Bet manau kad cia yra irgi uzslepta komercija. Nieko siais laikais nebuna uzdyka. Mano nuomone kaip galima zmogu gydyti jei jam nera jokiu tyrimu atliekama. As manau mes patys save itikiname kad pasveiksim vienu ar kitu budu tai taip ir nutinka. Psichologai teigia jei patys psichologiskai nusiteiksim kad pasveiksim taip ir bus. Nes viskas veikia per musu psichika. Pasakykit sau kelis kartus kad nepatinka butent tas zmogus ir pamatysit, kad jus izvelgsit tik jo blogas savybes nesvarbu kad jis ir gerus darbus darys, jus to nematysit.
Jei visi metodai butu veiksmingi tai tada pasauli nebeliktu mirstanciuju. O taip jug niekada nebus, nes jug gamta taip ir yra sudeliota kad vieni mirsta o kiti gimsta. Mes niekada neapeisim gamtos.
folio metodas nėra už dyką, tai labai brangus gydymo būdas. Aš buvau labai skeptiškai nusiteikusi to metodo atžvilgiu, bet kai alergijos baigėsi, tai negalėjau atsistebėti. O išbandyta visokiausių būdų buvo ir niekas nepadėjo. Folio metodo esmė - atpažinti ligą iš tam tikrų kūno taškų. Pirmiausia ištiria visą organizmą elektrodų pagalba per taškus. Taip kad tyrimai atliekami. Mano bendradarbė išsigydė pūlingąją anginą, kur mūsų medikai nematė kitos išeities, kaip operacija bei jos vyras išsigydė šiltųjų kraštų maliariją. Taip kad nemanyčiau, kad tai nesąmonė
kai yra akivaizdžių pavyzdžių. Be to ir ant savęs tai išbandžiau.
O saviįtaiga - taip, tai labai veiksminga. Mūsų pasąmonė labai galingas ginklas.
vaidajk parašė:
folio metodas nėra už dyką, tai labai brangus gydymo būdas. Aš buvau labai skeptiškai nusiteikusi to metodo atžvilgiu, bet kai alergijos baigėsi, tai negalėjau atsistebėti. O išbandyta visokiausių būdų buvo ir niekas nepadėjo. Folio metodo esmė - atpažinti ligą iš tam tikrų kūno taškų. Pirmiausia ištiria visą organizmą elektrodų pagalba per taškus. Taip kad tyrimai atliekami. Mano bendradarbė išsigydė pūlingąją anginą, kur mūsų medikai nematė kitos išeities, kaip operacija bei jos vyras išsigydė šiltųjų kraštų maliariją. Taip kad nemanyčiau, kad tai nesąmonėkai yra akivaizdžių pavyzdžių. Be to ir ant savęs tai išbandžiau.
![]()
O saviįtaiga - taip, tai labai veiksminga. Mūsų pasąmonė labai galingas ginklas.
Mano mama dares folio tyrima ir tikrai zinau kas ten yra daroma. Paprasciausiai as netikiu tokiomis nesamonemis. Bet kiekvienas esame savo gyvenimo kalvis ir kiekvienas renkames kaip gyventi ir kuom gydytis. Nesakau kad man nereikes kada nors gyvenime kitokios medicinos gal bus kokia liga neisgydoma ir tada isbandysi viska. As ir esu uz sveika gyvensena ir sveika poziuri i gyvenima. Bet as kitaip propaguoju sveika gyvenima. Nesigriebiu tableciu ir panasiu dalyku kuo maziau vaistu ir vitaminu tuo sveikesni mes busim.
Valgykim daug darzoviu ir vaisiu ir busim sveiki
OKSANA11 parašė:
Mano mama dares folio tyrima ir tikrai zinau kas ten yra daroma. Paprasciausiai as netikiu tokiomis nesamonemis. Bet kiekvienas esame savo gyvenimo kalvis ir kiekvienas renkames kaip gyventi ir kuom gydytis. Nesakau kad man nereikes kada nors gyvenime kitokios medicinos gal bus kokia liga neisgydoma ir tada isbandysi viska. As ir esu uz sveika gyvensena ir sveika poziuri i gyvenima. Bet as kitaip propaguoju sveika gyvenima. Nesigriebiu tableciu ir panasiu dalyku kuo maziau vaistu ir vitaminu tuo sveikesni mes busim.
Valgykim daug darzoviu ir vaisiu ir busim sveiki![]()
Kai aplanko ligos, ir rimtos, tai nori nenori tų tablečių tau prireiks
O gydantis folio metodu jokių tablečių gerti nereikia
tuo ir patiko man tas gydymas, nes aš pati esu chemikė ir tų cheminių vaistų pati noriu kuo mažiau
O tavo mama Klaipėdoje tyrėsi? Jei ten, tai nieko gero tada. Aš savo ligas gydžiausi Kaune pas gyd. Nijolę Vaičiūnienę, kuri Lietuvoje yra pradininkė to metodo.
O kuo tu siūlai Danielefaustai išgydyti vaiko negalavimus, jei mūsų medicina jai nepadeda?
vaidajk parašė:
Kai aplanko ligos, ir rimtos, tai nori nenori tų tablečių tau prireiksO gydantis folio metodu jokių tablečių gerti nereikia
tuo ir patiko man tas gydymas, nes aš pati esu chemikė ir tų cheminių vaistų pati noriu kuo mažiau
![]()
O tavo mama Klaipėdoje tyrėsi? Jei ten, tai nieko gero tada. Aš savo ligas gydžiausi Kaune pas gyd. Nijolę Vaičiūnienę, kuri Lietuvoje yra pradininkė to metodo.
O kuo tu siūlai Danielefaustai išgydyti vaiko negalavimus, jei mūsų medicina jai nepadeda?
nemums spresti kaip kitus gydyti kiekvienas turime galva ant peciu. As niekam savo nuomones nekisu.
Ir nezadu cia sutavim pyktis ar gincytis.
OKSANA11 parašė:
nemums spresti kaip kitus gydyti kiekvienas turime galva ant peciu. As niekam savo nuomones nekisu.
Ir nezadu cia sutavim pyktis ar gincytis.
Aš nei pykstu nei ginčijuosi, paprasčiausiai norėjau duoti patarimą Rasai, kad pabandytų kitus gydymo būdus, o ne vien chemiją
aciu mamytems uz patarimus
isbandyt visad norisi kazka,kad tik padetu.as taip maniau,kad dingo jinai mums,net galvoj minciu nebuvo,kad kartosis.bet va nors tiek gerai,kad jinai mums silpnesne,nera dar baisiai.tai uztat dabar tik vienus geriam vaistus,pulmonologe skurvydiene sake pirma ziurim,kaip veiks,o stipresniu gal ir neprireiks.
omega,aciu uz kvietima,butu idomu.bet va problema,kur palikt.arba kazkaip su saviskiu ziuretis.manoji daniele tokia mamyciuke...kai lieka su tecium,ir manes pasigenda,ilgai verkia.su svetimu is vis sunkiai buna.kaip ipratinsim neisivaizduoju...
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai