Aviete 24 parašė:
as tai uz maksimos turiu namusbet dar ne iki galo isiruosem bet bunu taurageje vyras is taurages.. o ir vaikysteje budavau taurageje nes mociute is taurages
![]()
na matai kaip
Aviete 24 parašė:
as tai uz maksimos turiu namusbet dar ne iki galo isiruosem bet bunu taurageje vyras is taurages.. o ir vaikysteje budavau taurageje nes mociute is taurages
![]()
na matai kaip
ilogint parašė:
mano vyras dirba policijojo gyvenam mikraskej
dainavos g
![]()
o, labas
traukia y silale
joko parašė:
o, labastraukia y silale
![]()
nu taip traukia
reiks kada jumis aplankyt
dabar gi mano eile
ilogint parašė:
nu taip traukiareiks kada jumis aplankyt
dabar gi mano eile
![]()
tai mes visada jusu laukiam sveciuose
Aurelija1 parašė:
sveikos mamytes,kaip nuotaikeles besilaukianciu?:)idomu ka manot apie vyru dalyvavima gimdymo metu?as tai gimdziau viena,nes vyras buvo isvykes,pagimdziau dviem menesiais anksciau nei turejau.tai man labai truko vyro palaikymo
![]()
labuka, as tai uz kad dalyvautu, maniskis pacioj gimdymo proceduroje nebuvo tik mate visussaremius visa kankinimasi iki pacio proceso, manau gerai vyras suvoke ka mes iskentem
ir aplamai ar nera malonu pamatyti kai tavo vaikas ateina y pasauly, as net nieko pries buciau buvusi jai mano gimdyma butu filmave. nes tikrai dabar prisiminus atrodo net visko nepamenu is to skausmo kas ten vyko...
rraimondaa parašė:
kadangi man ir buvo pats gimdymas sunkus, tai ir akusere ir gydytojas abu man padejo, os pradziu akusere man netgi pilva y apace stume, kai nepadejo tai ir po to gydytojas uzsilipes ant kedutes mazos, nes as buvau 12 jau prasikaknkinusi nepragimdziau, neisstumiau savo jegom, nes nebturejau ju, tai ir jie man pedejo kadangi man uzsispaude vaikutis ties kazkure vieta ir sirdutes ritmas buvo sumazejas, todel taip ir gavosi.....
Panašiai ir aš gimdžiau. Vis dėl to gimdymui vadovavo gydytoja, akušerė buvo antrame plane. Lygiai taip pat neišstūmiau leliuko, tai gydytoja užsigulus spaudė pilvą, žodžiu nepamirštu aš to gimdymo ir skausmų, nors dauguma greitai užmiršta..
laurike parašė:
Panašiai ir aš gimdžiau. Vis dėl to gimdymui vadovavo gydytoja, akušerė buvo antrame plane. Lygiai taip pat neišstūmiau leliuko, tai gydytoja užsigulus spaudė pilvą, žodžiu nepamirštu aš to gimdymo ir skausmų, nors dauguma greitai užmiršta..
as uz, nes mano vyras dalyvavo iki pat galo.. labai gerai jauciaus kaip jis buvo salia.. jauciaus tikrai saugesne
padejo kuo galejo
16 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai