2014.02.26 17:38 (prieš 12 m.)
Raganaa parašė:
Ortana, o jus paziurekit pvz kad ir facebooke yra grupe tevu, kuriu vaikai nukenteje po skiepu. Kai kurie mire po skiepu.. yra foto, istorijos (ne lietuviu). ir ju …
Aš tokiais tinklapiais nelabai noriu vadovautis, nes ten viskas mušama į vienus vartus, gal kartais ir be pagrindo ten bėdos nurašomos skiepams. Ieškau logiškų argumentų už ir prieš, skaičių, palyginimų kiek ir kaip serga neskiepyti ir paskiepyti. Beje, va ką rašo moteris, kuri buvo tokioj grupėj (gal net toj pačioj jūsų paminėtoj) ir kaip su ja ten buvo pasielgta:
"Nesu griezhtai nusiteikusi priesh skiepus. Suprantu kodel yra tokiis informacijos,nemazhai skaichiau,itikinamai skamba todrl nesu uzh skiepus. Bet... susiduriau su ifomiu ivykiu, puslapyje fejsbuke skirpai ligos ir vaistai papasakojau kad visos turime darytis teisingas ishvadas kaip vienas geras pediatras sako. (Beje,papasakojus istorija mane pashalino ish tos skiepu grupes ir uzhblokavo) Kaip pavyzdi pateikiau savo vyra... jo motina buvo atkalbeta daryt skiepa ir vaikas jau budams studentas susirgo. Grese nezhmonishkos komplikacijos, gal net mirtis nes zhmogus negalejo net skysciu gerti,ryti.. ishsikapanojus seke vaisingumo tyrimai....ar noriu savo vaikam tokiu kanchiu klausimas?
Kitas pavyzdys yra skiepai nuo gripu... nei pernai nei shiemet abu su vyru nesirgome o visi bendradarbiai apsirge vis klausineja ka mes darome kad nesergam? O mes tiesiog nesiskiepijame kaip jie...
Taigi nesu nei uz nei priesh o pashalinta buvau. Matyt vyro ligos atvejis nepatiko nes tas puslapis sukurtas priesh skiepus vaistus ir pan."