naujokė1 parašė:
Naktį užeina pilvo tempimas, lengvi skausmai, sunku apsiversti ant kito šono, tempia kirkšnis. ar reiktų sunerimti, terminas gimdymo sausio 22d.
Jei praeina tai paruošiamieji. Konsultuokites pas savo ginekologe jei neramu.😊
Josvainių g. 2, Kaunasnaujokė1 parašė:
Naktį užeina pilvo tempimas, lengvi skausmai, sunku apsiversti ant kito šono, tempia kirkšnis. ar reiktų sunerimti, terminas gimdymo sausio 22d.
Jei praeina tai paruošiamieji. Konsultuokites pas savo ginekologe jei neramu.😊
Paskutini menesi ir taip viskas skauda
as i ligonine atvykau su nebegusiais vandenimis ir be jokiu saremiu, su sypsena laukiau kol visa valanda pilde dokumentus ! Ir pries tai nepatikrino nieko. Kol gimdykloj paaiskejo kad be 5 min buciau “ pametus” kudiki pakeliui. Taigi gali nieko nesijaust ir taip inanoma pagimdyt.
_kamane_ parašė:
Paskutini menesi ir taip viskas skaudaas i ligonine atvykau su nebegusiais vandenimis ir be jokiu saremiu, su sypsena laukiau kol visa valanda pilde dokumentus …
O aš iki pat gimdymo beveik nejaučau sarėmių, ir vandenys tik per kaklelio tikrinimą nubėgo.
_kamane_ parašė:
Paskutini menesi ir taip viskas skaudaas i ligonine atvykau su nebegusiais vandenimis ir be jokiu saremiu, su sypsena laukiau kol visa valanda pilde dokumentus …
Rasuolle parašė:
O aš iki pat gimdymo beveik nejaučau sarėmių, ir vandenys tik per kaklelio tikrinimą nubėgo.
Aš jums pavydžiu tokio gimdymo. 🙂
Maljorka82 parašė:
Aš jums pavydžiu tokio gimdymo. 🙂
Bet teko sukelti skausmus, kad galėčiau gimdyti. Per 3,5val. pagimdžiau, nors galėjau greičiau
Rasuolle parašė:
Bet teko sukelti skausmus, kad galėčiau gimdyti. Per 3,5val. pagimdžiau, nors galėjau greičiau![]()
Dar čia, manau, lb gerai toks laikas 😊🤗
Maljorka82 parašė:
Dar čia, manau, lb gerai toks laikas 😊🤗
Aš pati nesitikėjau, kad taip greit
_BurBė_ parašė:
sakykit o kam nors teko čia gimdyti turint aukštą kraujo spaudima?![]()
Kiek teko girdėti, tai cp daro. Bet nenoriu gąsdinti, geriau pasikonsultuoti su gydytoju.
_BurBė_ parašė:
sakykit o kam nors teko čia gimdyti turint aukštą kraujo spaudima?![]()
Aš gimdžiau su dideliu kraujo spaudimu. Tik po epidūro nukrito iki normalios ribos, bet po gimdymo vėl su aukštu kurį laiką pravaikščiojau.. dabar atrodo susinormalizavo.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai