leila123 parašė:
As
Beabejo pravestu. Aisku, jei taip prispiria jau nieko nepadarysi.
Josvainių g. 2, Kaunasleila123 parašė:
As
Beabejo pravestu. Aisku, jei taip prispiria jau nieko nepadarysi.
RED666 parašė:
Nzn as su visais vaikais klinikose gulejau privaciose todel man cia kosmosas biski kad privati tikl viena an tieko i klinikas del slyksciu daktaru nebenor…
Jos visos privacios, gulit tik jus. Bet aisku su wc palatoj viena ar kelios tik.
eri.ka parašė:
Jos visos privacios, gulit tik jus. Bet aisku su wc palatoj viena ar kelios tik.
Tai as privacia vadinu toke kur klinikose ju pilna o ce privati vadinama VIP
RED666 parašė:
Nzn as su visais vaikais klinikose gulejau privaciose todel man cia kosmosas biski kad privati tikl viena an tieko i klinikas del slyksciu daktaru nebenor…
Krikscioniskus rinkites ten visos prabangios palatos, net nepanasios i ligonine, labiau i viezbuti. 😉 40€ para ten.
Asvija parašė:
Krikscioniskus rinkites ten visos prabangios palatos, net nepanasios i ligonine, labiau i viezbuti. 😉 40€ para ten.
Tai kaina nesvarbu siuo atveju... ten nenoriu nes daug pazystamu gulejo patys blogiausi atsiliepimai..isskyrus palatas nieko daugiau gero nera
RED666 parašė:
Tai kaina nesvarbu siuo atveju... ten nenoriu nes daug pazystamu gulejo patys blogiausi atsiliepimai..isskyrus palatas nieko daugiau gero nera![]()
O gal galetumet pasidalint kodel draugiu bloga patirtis krikscioniskuose? Aktualu paciai labai, nes svarstau kur gimdyti.
Women. parašė:
O gal galetumet pasidalint kodel draugiu bloga patirtis krikscioniskuose? Aktualu paciai labai, nes svarstau kur gimdyti.
Kaip sako viesbucio.palatos tai ir gulejo kaip viesbuti.ne kas konsultuot atejo ne pamokyt. Neleido ne vonioj gimdyt ne sedom kaip norejo..kitai isvis ten extra blogai buvo tai pacios akuseres pasimete lakste vyrai reke darykit kanors
RED666 parašė:
Kaip sako viesbucio.palatos tai ir gulejo kaip viesbuti.ne kas konsultuot atejo ne pamokyt. Neleido ne vonioj gimdyt ne sedom kaip norejo..kitai isvis ten extra blo…
Aš krikščioniškų galvojau nesirinkt tik dėlto kad klinikose ar antroj geresnė aparatūra jei kartais reiktų. Jei kas blogiau siųstų į klinikas kūdikį, o mama lieka krikščioniškuose. Taip esu girdėjus. Bet dėl palatos imčiau ten
Ištikrųjų sunku nuspręst. Puskė mažylį gimdė su planiniu cp ir viskas puikiai, buvo šiek tiek komplikacijų, bet visumoj viskas ok. Bet mažyly nenoriu nežinau kodėl.
RED666 parašė:
Kaip sako viesbucio.palatos tai ir gulejo kaip viesbuti.ne kas konsultuot atejo ne pamokyt. Neleido ne vonioj gimdyt ne sedom kaip norejo..kitai isvis ten extra blo…
Aciu uz atsakyma 😂 Nu jo, nelabai tada fainai butu, jei reiktu lakstyt pagalbos ieskotis :/
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai