Melmada parašė:
O klinikose ne po viena palatoje gulima? nes antroj ligoninej kaip supratau visos palatos po viena
Taip antroje palatoje guldo po 1, nors jos dvivietės. Antra lova būna vyrui.
kaina vyrui 4 eur para tik. Yra pliusų, yra minusų.
Josvainių g. 2, KaunasMelmada parašė:
O klinikose ne po viena palatoje gulima? nes antroj ligoninej kaip supratau visos palatos po viena
Taip antroje palatoje guldo po 1, nors jos dvivietės. Antra lova būna vyrui.
kaina vyrui 4 eur para tik. Yra pliusų, yra minusų.
leila123 parašė:
Yra viena vip šeimyninė su virtuvėlė, dušu. Ir yra kelios pooperacinės su wc (bet kaip suprantu ten po Cezario guldo). Aš svajojau gausiu su wc, o bet tačiau išvaka…
Joooo... maciau vyrai kad kartu
viena an viso skyriaus palata tai yra BAISIAI NEKASKA
RED666 parašė:
Joooo... maciau vyrai kad kartuviena an viso skyriaus palata tai yra BAISIAI NEKASKA
![]()
Va va. Mes ėjom i paskaitele, kad galėtume apžiūrėt palatas.. O visko vistiek nepamatysi. Parodė ta gražią palatą (o nesugalvojau paklaust kiek jų yra), svajoju, gausiu,bet. Gavau dviviete - tai realiai guldo po vieną ir kita lova vyrui. Pliusas, kad palata nauja, erdvi, spinta, kriauklė, vystymo stalas, staliukai prie lovų. Minusas vistiek tie wc bendri, juk dažnai eiti reikia. Beje gimdykloj wc irgi nėra!!! O nepastebėjau apžiūrint... Dušas yra, o wc nėra. Tai gimdymo metu į wc ir 10 kartų gali tekt eit.. Ramsčiau sienas vienu metu, net nualpau paskutinį kartą einant, gerai, kad spėjau sienas ramstant grįžt iki gimdyklos, atidariau duris ir sakau vyrui - gaudyk.
eri.ka parašė:
O klinikose visos palatos su wc?
Antroj taip pat yra kelios privacios palatos su wc ir dusu. O visos kitos vienviet…
Kai gulėjau su migrena, tai buvo wc ir dušas palatoj klikikose. O po gimdymo, tiksliau po cp kai perkelė iš pooperacinės bendrą, tai nebuvo. Tai man asmeniškai lb svarbu wc, dušas privatus kaip ir palata.
leila123 parašė:
Va va. Mes ėjom i paskaitele, kad galėtume apžiūrėt palatas.. O visko vistiek nepamatysi. Parodė ta gražią palatą (o nesugalvojau paklaust kiek jų yra), svajoju, ga…
Aneeeee??? Nu sakes
Mokamas su WC jie ir laiko gimdyvem po CP, kad nereiktu jom toli eiti. O man siaip ne problema buvo nueiti iki WC, nes netoli, be to po kirpimo norejau kiekviena karta bide pasinaudot. Man daug didesnis privalumas, kad palatos privacios visos ir vyras gali likti. Vaiksciojau nuoga tik su vienkartinem kelnaitem palatoj, tai kaimynu tokiu atveju, ar juolabiau ju sveciu, maziausiai norisi 😆
RED666 parašė:
Aneeeee??? Nu sakes
Šiaip priežiūra ir viskuo buvom patenkinti, bet wc tikrai trūkumas ir gimdyklose ir palatose.
leila123 parašė:
Va va. Mes ėjom i paskaitele, kad galėtume apžiūrėt palatas.. O visko vistiek nepamatysi. Parodė ta gražią palatą (o nesugalvojau paklaust kiek jų yra), svajoju, ga…
Tualetas turit omeny koridoriuj gimdyklu skyriuj? Na taip, kiekvienoj gimdykloj nera wc. Bet kai pirma gimdziau i wc ejau pradzioj, tai dar gana paprasta buvo. Veliau kadangi skysciu vartoti leidzia tik gurksneli nelabai ir norejosi. O ir gimdykloj pasiulo pasikisti basona, ar kaip jis ten vadinasi
nes mano patirtis, kad buvo lasinamas epiduras ir stotis bet kuriuo atveju negalejau. Na su antru net nereikejo nes gimdymas buvo labai greitas.
O tuo paciu del palatu bendru wc, tai kas guli arciau patologonio, gali eiti i tuos wc, ten yra du atskiri. Ne karto nesutikau vyro, kol gulejau. Nors ir po gimdymo tuose bendruose nesutikau. Na nezinau, man asmeniskai tikrai geriau tualete prasilenkti su vyru, nei bendroj palatoj visa diena, neduok die, zindyti prie kitos moters vyro.
As
eri.ka parašė:
Tualetas turit omeny koridoriuj gimdyklu skyriuj? Na taip, kiekvienoj gimdykloj nera wc. Bet kai pirma gimdziau i wc ejau pradzioj, tai dar gana paprasta buvo. Veli…
Tai jums smagu. Man valesi žarnynas, ėjau 7 kartus, plius dar porą kartų sysiot. Kai nualpau čia jau buvo laimei, paskutinis ėjimas. Nuo 1 gimdyklos tai gana ilgas koridorius nueit iki wc. Jau galvojau sakysiu vyrui, kad vežk mane iš čia į KKGN
mano nuomone, tikrai praverstų wc pačioje gimdykloj.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai