Baby parašė:
Jievaltienė nepriima gimdymų ir cp nedaro. Visa mano nėštumą prižiūrėjo ir kai atvaziavau gimdyt ji dirbo, bet ji dirba patologijos skyriui. O buvauir prieš tai kal…
Nu kaip nedaro, jai prie manes išbėgo į operacinę nes laukė CP
Josvainių g. 2, KaunasBaby parašė:
Jievaltienė nepriima gimdymų ir cp nedaro. Visa mano nėštumą prižiūrėjo ir kai atvaziavau gimdyt ji dirbo, bet ji dirba patologijos skyriui. O buvauir prieš tai kal…
Nu kaip nedaro, jai prie manes išbėgo į operacinę nes laukė CP
Auksellis parašė:
Nu kaip nedaro, jai prie manes išbėgo į operacinę nes laukė CP![]()
Na mano draugei pries pora savaiciu ir pas ja teko gimdyti, tai gal kaip pataiko, gal visgi tenka budeti ar padeda nes truksta personalo.
Auksellis parašė:
Auksellis parašė:
Auksellis parašė:
Tai gal tiesiog del kazko kito, bet pati asmeniskai kazin ar daro cp.
eri.ka parašė:
Tai gal tiesiog del kazko kito, bet pati asmeniskai kazin ar daro cp.
Daro, daro
saulita1994 parašė:
Supratau,smagu greit su vaikučiu susitiksit ,aš jei iki ketvirtadienio nepagimdysiu tai važiuosiu ketvirtad iš ryto liepe nevalgius negerus ir tada spres cp ar natu…
Na jūs jau gal po cp?
Blueberry parašė:
Ne, man planinis cp.
Na jūs jau gal po cp?
Ner26 parašė:
Na mano draugei pries pora savaiciu ir pas ja teko gimdyti, tai gal kaip pataiko, gal visgi tenka budeti ar padeda nes truksta personalo.
Tai nebent. Nes aš pati norėjau pas ją gimdyti. O ji pasakė , kad atvaziuosi pas mus ir bus personalas kuris priims gimdymą
bet aplankyti buvo prieš gimdymą
saulita1994 parašė:
Na jūs jau gal po cp?
Taip, jau supuojam mergytę 🥰 cp atliko gydytoja Jūratė Žebrauskienė - taip pat tik geriausi atsiliepimai ir dėl charakterio galiu tik pritarti Ner26 komentarui 😀 anesteziologė buvo berods Živilė - irgi labai faina 🤗
Blueberry parašė:
Taip, jau supuojam mergytę 🥰 cp atliko gydytoja Jūratė Žebrauskienė - taip pat tik geriausi atsiliepimai ir dėl charakterio galiu tik pritarti Ner26 komentarui 😀 an…
Didžiausi sveikinimai 🥰🥳
Blueberry parašė:
Taip, jau supuojam mergytę 🥰 cp atliko gydytoja Jūratė Žebrauskienė - taip pat tik geriausi atsiliepimai ir dėl charakterio galiu tik pritarti Ner26 komentarui 😀 an…
Gal galėtumėt užklausti ar rytoj bus gydytoja Kristina Ramonaitienė?nes turiu siuntimą ,bet datos neužrašė minėjo lyg ,kad 25d bus t.y rytoj
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai