Viltis40 parašė:
Tai aš tikiu ir zinau 😂😂. Bet gimdymas atnesa ateiciai dziaugsmo bent.
Kaip pagimdai būna gerai
Josvainių g. 2, KaunasViltis40 parašė:
Tai aš tikiu ir zinau 😂😂. Bet gimdymas atnesa ateiciai dziaugsmo bent.
Kaip pagimdai būna gerai
zigzag parašė:
Aha tikrai, mane ir va i skyriu pasigulde🙂
Del ko pasigulde? Ar jau stebejimui iki gimdymo? 😊
Baby14 parašė:
Kaip pagimdai būna gerai![]()
Tai faktas😉. Pas ka gimdet? Ar atsitiktinai
Viltis40 parašė:
Tai faktas😉. Pas ka gimdet? Ar atsitiktinai
Papuoliau,pas savo gine Leščiova 😊
Tarakonas parašė:
Del ko pasigulde? Ar jau stebejimui iki gimdymo? 😊
Del placentos subrendimo laipsnio ji jau 3lygio tai neleis leliuko pernesiot. Dabar va kraujo jau pasirode, maudzia viska taip normaliai ,tai jai pati veikla neprasides, skatins. Bet tikiuos kad nereiks
Baby14 parašė:
Papuoliau,pas savo gine Leščiova 😊
Tai tartis, kad dalyvautu kazkas is gydytoju gimdyme turbut neverta? Nes dirba savo grafiku ir tiek?
Viltis40 parašė:
Tai tartis, kad dalyvautu kazkas is gydytoju gimdyme turbut neverta? Nes dirba savo grafiku ir tiek?
Aš nesitariau,atvažiavau pagimdžiau ir viskas. O šiaip,manau kiekviena skirtingai kurios nori kad būtent ta priimtu gimdymą tai moka pinigus.. aš labai norėjau gimdyti pas Leščiova,ir va papuolė jos pamaina
Baby14 parašė:
Aš nesitariau,atvažiavau pagimdžiau ir viskas. O šiaip,manau kiekviena skirtingai kurios nori kad būtent ta priimtu gimdymą tai moka pinigus.. aš labai norėjau gimd…
Žiauriai faina gydytoja Leščiova
zigzag parašė:
Žiauriai faina gydytoja Leščiova![]()
Tikrai super🤩
zigzag parašė:
Del placentos subrendimo laipsnio ji jau 3lygio tai neleis leliuko pernesiot. Dabar va kraujo jau pasirode, maudzia viska taip normaliai ,tai jai pati veikla nepras…
Man del leles dydzio ir stacionaras tik as vazineju😊ir gi neleis pernesiot leido iki pirmadienio paciai o jai ne spres kokiu budu🙈
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai