2011.06.08 09:38 (prieš 15 m.)
Oij mamos, noriu pasidalinti musu "nuotykiu", kuris pasibaige gana laimingai..Pirmadieni nuvykom pas uosviu keletai valandu ir nutiko ko maniau musu vaikui niekada nenutiks.Uosvine padejo is vakaro prosenelio tablete "miegine" stipria virtuveje ant palanges ir zinoma pamirso, o musu vaikinas prisistume kede zaide, uoste vazone geles ir suragavo ta tablete, o as ir budama netoliese nieko nepastebejau..Po geros valandeles pastebejau, kad mano vaikas vis keistai griuvineja,eina vis "meto" i sonus.Atprausiau su saltu vandeniu,nieko..Jau truputi veliau visai vaikas kaip girtas, staiga uosviene atsimine, kad ten buvo padejus tablete,paziurejo o jos ten nebera...staigiai i masina, namo dokumentus, rubus i priimimaji,kai jau nuvezem vaikas miegojo vos ne vos pazadino gydytoja,kai prabudino siap ne taip greit plove skranduka, vyras laike, as buvau kitoje patalpoje, vuij kaip baisu, kai girdi, kai vaikas rekia cypia vemia springsta..
tik isplovus reikejo statyt lasine,reikejo laikyti man kol idure vaikui ta kateteri o venu rankytese nera, neranda nubade apie kokias 50min.kol galu gale atejo sesute is kitos pamainos ir idure i koja..islasejo lasine,vakare vyrutis prabudo norejo vaiksciot o nepaiena, o lovoj nulaikyti sunku..prabuvom nakti,vakar diena jau geriau ismiegojo pietu miego 6val..vakare 19val parvaziavom namucius, krito vaikas i savo lovyte ir isparpe visa nakti.Gerai, kad viskas taip laimingai pasibaige.Ziurekit pasaugokit savo vaikucius, nes nezinosi kur kame sveciuose kartais kas padeta ne vaikams skirta