gabby_jz parašė:
Joooo tikrai ramu čia dabar ;) nieko, atsigausim![]()
tai vat ir bandau atgaudineti :DDDD kaip Maziukas tavo?matai kaip gerai miegojo po gero pasivaiksciojimo :DD
gabby_jz parašė:
Joooo tikrai ramu čia dabar ;) nieko, atsigausim![]()
tai vat ir bandau atgaudineti :DDDD kaip Maziukas tavo?matai kaip gerai miegojo po gero pasivaiksciojimo :DD
gabby_jz parašė:
Dieną tai jo... bet naktelė... jau nepamenu kada tokia buvovisą naktį prazirzė,,, o dar aš biškį peršalau po to gero pasivaikščiojimo, ir papas vienas skauda labai, raudonas biškį...
tai šiandien net ir nėjom niekur.... o jūs buvot?
![]()
o siaube!!! niu vargsiukai.. masazuok papuli.. lysk po dusu.. vargsiukai jus.. o mes kasdien einam Julija, kad ir koks oras butu..
gabby_jz parašė:
Na va vakar keliskart pašviečiau Bioptronu, tai šiandien jau lyg niekoTai gal lėksim iki draugės į svečius bo vyrs laisvas šiandien, tai laukan vėl neisim...
![]()
tai stai kodel cia taip tylu. Mamytes eina kartu pavaikstineti tai issikalba, todel cia ir neuzsuka
Nandini parašė:
niu? ir kaip tavo dukryte gyvena, kaip gimdymas?![]()
maze labai valgi, per pirma menesi priaugo 1700 g
valge kiek norejo dabar jau truputi i ritma ieinam, jau pratempiam kokias 3 val nevalge. paskui storuliuke bus
visa nestuma lankiausi pas morkunaite, super gydytoja, patys geriausi atsiliepimai apie ja. o gimdziau pas akusere Inga Armanaviciene, ji dirba poliklinikoj kartu su Morkunaite. Viskuo esu labai patenkinta ir joms abiems labai dekinga.
Mes šiandien penkių mėnesių proga pirmą kartą ragavom daržovių košę :))) Pieno užtenka, bet aš jau norėjau pratint- per mėnesį turim suvalgyti, taip, kad iki mėnesio pabaigos išeitų 150 gramų- visas valgymukas:)))o pieną naudosim košytės baltinimui.
Dova, tokiai mažai tikrai užtenka pienuko :)))
Dieta nuo pirmų dienų :)))
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai