kytuke7 parašė:
na mane ir daug kas atkalbinėjo,kad Alytuje negimdyčiau,bet aš nusprendžiau vis vien Alytuje.Be ja kokią dovanėlę nupirkti,o gal geriausiai litukais
![]()
Mes rinkomes paskutinį variantą...
kytuke7 parašė:
na mane ir daug kas atkalbinėjo,kad Alytuje negimdyčiau,bet aš nusprendžiau vis vien Alytuje.Be ja kokią dovanėlę nupirkti,o gal geriausiai litukais
![]()
Mes rinkomes paskutinį variantą...
gabby_jz parašė:
Agniren, o ar per sąrėmius naudojaisi vonia?na kiek rodė ten tik dvejose gimdyklose yra jos, bet man įdomu ar realiai padeda tas dušas
![]()
O manęs tai rgi visi klausinėja, kur gimdysiu, ar tikrai Alytuj, bet aš tai visada tokios nuomonės, kad jei kažkas atsitiktų, tai gali atsitikt bet kur. Dar čia dūrintis, važinėt, atsidurt kažkur, ko visiškai nepažįsti ir nežinai kas kaip kur... kai viską vietoj turim... Kaip sakant, juk dažnai namų sienos padeda
![]()
Aš buvau trečioj gimdykloj, ten dušas buvo, padėjo, pastovėjau aš po juo kokias 10 minučių, bet labiausiai tai padėjo vyras, kadangi aš per sąrėmius negalėjau nei sedėt, nei gulėt, tai vaikščiojau, o kai stipriai skaudėjo, aš stipriai apsikabindavau
Būtent, kai gerai, tai visur gerai, o blogai būna ir Kaune, gydytojai geri ir čia ir ten, tik ten gal technika geresnė, bet kokiu atveju, jei kas komplikuotųsi, tai tikrai išveža į Kauną... patys gydytojai mato ir nerizikuoja
gabby_jz parašė:
Aš dirbu su šokiaisGal esi girdėjusi tokį klubą SVAJONĖ...
![]()
Loreta Zabalujeva ka nors su tuo bendro turi?
Agniren parašė:
Loreta Zabalujeva ka nors su tuo bendro turi?
:DDDD ji mano mama ;D
Agniren parašė:
Aš buvau trečioj gimdykloj, ten dušas buvo, padėjo, pastovėjau aš po juo kokias 10 minučių, bet labiausiai tai padėjo vyras, kadangi aš per sąrėmius negalėjau nei sedėt, nei gulėt, tai vaikščiojau, o kai stipriai skaudėjo, aš stipriai apsikabindavau
Būtent, kai gerai, tai visur gerai, o blogai būna ir Kaune, gydytojai geri ir čia ir ten, tik ten gal technika geresnė, bet kokiu atveju, jei kas komplikuotųsi, tai tikrai išveža į Kauną... patys gydytojai mato ir nerizikuoja
![]()
O nuskausminamais kokiais naudojais?
gabby_jz parašė:
O nuskausminamais kokiais naudojais?
![]()
pačioj pabaigoj kažkokių suleido, bet jau nebe tas galvoj buvo, nepamenu... žinau, kad ne noshpa, nes girdėjau gydytoją sakant, kad stabdo gimdymo veiklą...
gabby_jz parašė:
:DDDD ji mano mama ;D
Tada mes su tavo mama esam dalyvavę tokiam projekte "Alytaus svajonių akademija", ji pas mus kelerius metus dainuodavo Kalėdiniuose akustinėjimuose Akkc ir "Voro forte"...
Agniren parašė:
Tada mes su tavo mama esam dalyvavę tokiam projekte "Alytaus svajonių akademija", ji pas mus kelerius metus dainuodavo Kalėdiniuose akustinėjimuose Akkc ir "Voro forte"...
Mmm, o kas tie JŪS?
kas pati būsi, paklausiu mamos ar prisimena tokią
gabby_jz parašė:
Mmm, o kas tie JŪS?
kas pati būsi, paklausiu mamos ar prisimena tokią
![]()
parašysiu į asmenines žinutes
Beje, ar girdėjot apie tokią paslaugą ligoninėje- nakvynė tėveliui, jeigu yra vietos, ir vyras nori, arba jums silpna po gimdymo ir praverstų pagalba, jis gali pasilikti nakvoti, aišku, prieš tai susimokėjęs 33 litus, be maitinimo, už lovadienį, ir būti kartu su jumis ir mažiuku palatoje...
Vyrui- viešbutis
, o jums- ligoninė
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai