2011.08.27 15:43 (prieš 15 m.)
sveikos merginos,
inguliuk as cia
labai senai buvau pas jus uzsukusi, bet tiek uzsikasiau, kad ne tas zodis... dirbu nuo ryto iki veliaus vakaro, savaitgaliais ariu namuose, tai ner kada prisesti prie kompo. o va siandien kazkaip nusprendziau uzsuktu nes vakar FC maciau nuotraukyciu nauju tai cekava pasidare
kiek supratau Gloweris darban isvare, sveikinu
reikia moteriai pasijausti ir kitur reikalinga o ne tik namie. sekmes darbuose
veigutis, na ka as galiu pasakyti pavydziu tau rupestingo vyro, bet kartu ir uzjauciu, ne tikiu, kad tas perdetas rupestis ir sokinejimas irgi knisa. bet siaip as manau, seimoj pagrinde reikia kalbeti ir ieskoti iseities, o jei jos neberandi, tai tuomet tikrai neverta toliau kankintis. jei sneketi apie jausmus, tai tikrai negaleciau teigti, kad myliu savo vyra, as nezinau ka jam jauciu, bet tik galiu pasakyti, siai dienai musu santykiai yra tikrai komplikuoti, nes yra daug problemu, o mano vyras nenori ju pripazinti, jei ir toliau taip bus tai nzn ar mes ilgai pratempsim. Taigi veigutis laikykis!!!!! bandyk kalbeti ne tik su vyru bet ir su savimi, ieskodama atsakymu i visus klausymus
naktuke grazios krikstynos buvo
aineca, sveikinu galu gale sulaukus vyruko, linkiu jo nebepaleisti ir likti kartu ar cia LT ar isvykti kartu, nes kiek pamenu pas jus ten irgi del to atstumo pyktumu buta.
na ka o jei apie mus, tai Ugnei niekaip neisdyksta kiti dantys, dabar turi 7, ir panasu, kad tuoj islys kruminis, bet 4 apacioj net nesiruosia islysti, nors seiles upemins bega.
ji pas mane isdykus kaip turi buti, karstosi visur kur tik gali, labai nori sneketi, tai bando sakyti visus zodzius kuiuos isgirsta, praktiskai susisnekam, kartais net sugeba isaiskinti ko nori, kad paduociau
na siaip pries daugiau nei menesi palaidojom mano anyta, tai siek tiek liudna, bet kartu ir lengviau nes liga vis sunkejo ir dziaugiames, kad neteko kenteti jokiu skausmu ir iki paskutines minutes buvo samoninga
na bet gyvenimas tesiasi ir bandom gyventi toliau, nes bent jau mano gyvenimo tempas siais metais yra kosmariskas, bet ir net jis neprivercia sumazeti mano kuno linijom