Ilonka parašė:
ale kaip saldumynu uzsimaniau!!!!!!! o dietos laikausi...![]()
kam ta dieta ir taip gerai atrodai
maziau valgyk ir tiek
siaip man jis nelabai riebus
Ilonka parašė:
ale kaip saldumynu uzsimaniau!!!!!!! o dietos laikausi...![]()
kam ta dieta ir taip gerai atrodai
maziau valgyk ir tiek
siaip man jis nelabai riebus
maraida parašė:
as ir nesakau, kad tu bloga mama, sakau tai, kad ne pasaulio pabaiga, kad del vaiko negali nueiti i koncerta! bus tu koncertu, ne karo metas! taip pat sakau, kad jei turi pieno, vaikas normaliai auga, kodel turetum jo nemaitinti MP? tik del to, kad reikia laisves? apie ja reikia galvoti pries nusprendziant tureti vaika...
o jetau...jei jau nenori maitint tai isvartys kad laisves reik.tai puse is cia esanciu laisvamanes ir negalvojo kai vaika dare
cia tik mano nuomone,bet mano vaikui gana mp,jau trys su puse men,jokiu problemu su pilvu nebeturim,tuoj koses pradesim valgyt,gersim arbatytes,jei nealergizuos tai ir koses bus su karves pienu...o papinimas mano nuomone turi turet tam tikra laika,aisku sprendzia kiekviena kiek ji nori maitint.ne kiekviena euforija jaucia maitindama,o beto tai tik maitinimas
lina d parašė:
as pirmaja savo dukrele uzauginau nuo 3men duodama koses tik ant pieno virtas.sumaldavau su kavamale ivairias kruopas ir virdavau su pienuku,nebuvo jokiu elergiju,bat dabar kai ji uzaugo jai dilgelyne nuo pieno produktu...tai va ir nezinau kas cia buvoar tiesiog dilgelyne atsirado visai del kitu priezasciu
![]()
nzn nuo ko ta dilgeline,as pati ja turiu,bet man ji pasireiskia kai keiciasi metu laikai,ypac rudeni,bet ji man prasidejo tik pries pora metu,bet nemanau kad nuo pieno
kuveite parašė:
nzn nuo ko ta dilgeline,as pati ja turiu,bet man ji pasireiskia kai keiciasi metu laikai,ypac rudeni,bet ji man prasidejo tik pries pora metu,bet nemanau kad nuo pieno![]()
maniske sako kad jai nuo pieno ,nors tyrimai nieko neparode jokiu elergiju nerado,bet vos tik paragauja ka pienisko iskarto visa lyg dilgynem nuplakta
keiciantis metu laikams
tai gal cia kokioms ziedadulkems elergija?
kuveite parašė:
o jetau...jei jau nenori maitint tai isvartys kad laisves reik.tai puse is cia esanciu laisvamanes ir negalvojo kai vaika dare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cia tik mano nuomone,bet mano vaikui gana mp,jau trys su puse men,jokiu problemu su pilvu nebeturim,tuoj koses pradesim valgyt,gersim arbatytes,jei nealergizuos tai ir koses bus su karves pienu...o papinimas mano nuomone turi turet tam tikra laika,aisku sprendzia kiekviena kiek ji nori maitint.ne kiekviena euforija jaucia maitindama,o beto tai tik maitinimas![]()
gerai, nesipykstam, nenori maitinti, tavo reikalas
as turiu savo nuomone, tu savo, matyt niekad ir nesutarsim siuo klausimu
lina d parašė:
maniske sako kad jai nuo pieno ,nors tyrimai nieko neparode jokiu elergiju nerado,bet vos tik paragauja ka pienisko iskarto visa lyg dilgynem nuplakta![]()
keiciantis metu laikamstai gal cia kokioms ziedadulkems elergija?
kad nea,nes buna ir ziema uzeina,o jei butu nuo pieno tai kasdien buciau nudilginta,bet man tik ant veido,tai jau kai atsiranda demes tai pamirsk visus spaklius viska,nes demeta vaikstau
maraida parašė:
gerai, nesipykstam, nenori maitinti, tavo reikalasas turiu savo nuomone, tu savo, matyt niekad ir nesutarsim siuo klausimu
![]()
gerai,spaudziu desine ir nebediskutuojam
kuveite parašė:
o jetau...jei jau nenori maitint tai isvartys kad laisves reik.tai puse is cia esanciu laisvamanes ir negalvojo kai vaika dare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cia tik mano nuomone,bet mano vaikui gana mp,jau trys su puse men,jokiu problemu su pilvu nebeturim,tuoj koses pradesim valgyt,gersim arbatytes,jei nealergizuos tai ir koses bus su karves pienu...o papinimas mano nuomone turi turet tam tikra laika,aisku sprendzia kiekviena kiek ji nori maitint.ne kiekviena euforija jaucia maitindama,o beto tai tik maitinimas![]()
...suprantu tave ...man ligoninej po gimdymo tokia viena zinove apie maitinima ir MP vis aiskindavo kaip yra svarbu maitinti ir t.t.tiek isbruzino smegenis,kad jau maniau tikrai nemaitinsiu MP....prisipazinau jai kad pirmos savo dukreles nemaitinau,nes buvau labai jauna man skaudejo ir isvis nepatinka man tas maitinimas ...kancia ...tai ji mane visaip moralizavo kol davare iki asaru ...nuo nervu man ligoninej dingo pienas ir teko maitinti misinuku....tik grizusi namo susiemiau ir vel maitinau MP....bet pasakysiu maitinu tik todel kad zinau kad tai sveika vaikeliui ir tikiuosi maitindama atsikratyti svorio kuri priaugau nestumo metu....o ne del to kad cia kazkokia palaima...tiesiog sveika ir patogu -pienelis visada sviezias ir visada siltas...nesureiksminu as to maitinimo taip kad imciau pykti ant mamu kurios nemaitina...manau cia kiekvienos asmeninis reikalas...
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai