2011.08.02 18:26 (prieš 14 m.)
Ajukomamyte parašė:
vt tai mano vaiko tevas, jis mus paliko kai dar mano sunelis buvo pilvelyje... mes kartu negyvenamm..
situacija nepawydetina,swarbu tu esi stipri ir atlaikai tokius gywenimo smugius, maniskis ir gryba pjowe kai suzinojo kad laukiuosi nors neswarbu kad 4 metus kartu draugawom,bet negywenom kartu. tai liepe ir abortus darytis,ir kwaisa iswadino,sako nenoriu as dar waiku,dar noriu tusintis ir kwailiot,sako uztenka ir Migles,ji ne jo dukra,o mano pirmo wyro,zodziu atsowiau y jo wisas sitas snekas,jei nori iswalymo tai kaiusus nusipjauk,nenori waiko tai ir neprasau kad del waiko butum,nepatinka waryk sawo keliais uzsiauginsiu wiena pati,uzsiauginau wiena dukra,tai del kito bedu nebijau,ir ka jus manot,gime dukryte bendras ir tewelis palauztas,pirma men werke ir atsiprasinejo kad jis tox kwailas buwo ir nesuprato kas tai per stebuklas tas mazas kudikelis,ir db negali;i niekaip atsidziaugti,ir mano wyresneles neatskiria,skaito kaip uz sawa dukra,jam abidwi yra wienodos ir abidwi wienodai myli. stai kaip wyrus buna pakeicia tas mazas gimstantis stebuklelis