Fatiga parašė:
Ojojoj Ritata, nepavydziu. As skalavau su druska, paskui dar slykstu dalyka dariau - suru vandeni pro nosi itraukt ir pro burna isspjaut. Nera taip baisu, kaip atrodo, tik pirma karta itraukt baisoka. Bet isvalo visus karkalus tarp nosies ir burnos. Bet gerklei padejo tik JOX purskalas www.vaistai.lt/vaistas/jox-pur%C5%A1kalas-30ml.htmlDar tepiausi padus snapsiuku tryniau, kojas mirkiau. Su degtine taip pat kakla issitrink ir apsivyniok siltai. Geriu arbatas visokias vaistines.
Tik man va i kosuli pereina, vakar iki vemimo uzsikosejau, toks jausmas, kaip prisirukius ar dumu prisikvepavus buciau, negaliu giliau ikvept. Man visada persalimai i plaucius pereidavo
![]()
Ai, dar tepaliukas toks yra Resorban, jis kazkoks geras, nedrystu tvirtint, kad naturalus, bet ji naudoja net inhaliacijom. Su juo istepu gerkle, krutine, nugara, atlaisvina kvepavima. Taip pat patepu koju padus.
na man dar tik trecia diena,tai dabar jau ir gerkle skauda ir nosis bega,kosulio dar neturiu..buvau snd vaistinej klausiau ka gali duoti maitinanciai vaika mamai,tai dave kazkokio sirupo ''glycerin honey and lemon linctus'' skonis tai toks kaip alijosius kad butu uzpiltas su medumi
na dar reikes pameginti druskos per nosi ytraukti,skamba ziauriai bet tikiu kad geras metodas
as turiu barsuko tauku,jie ir tinka kaip ir degtine..nedekoju uz patarimus